Deň otvorených dverí Dometic Slovakia, s.r.o.

Spoločnosť Dometic Slovakia, s.r.o. pripravila pre všetkých svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov veľmi príjemnú akciu.

Spoločnosť Dometic Slovakia, s.r.o. pripravila pre všetkých svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov veľmi príjemnú akciu. Otvorila brány svojho závodu vo Fiľakove, aby všetci spolu prežili zaujímavý deň plný zábavy, súťaží a iných atrakcií. Vydarenej firemnej akcie sa zúčastnilo takmer 200 hostí.

V areáli spoločnosti sa uskutočnila organizovaná prehliadka závodu s predstavením histórie  Dometic Slovakia od vzniku až po jej súčasnosť. Zamestnanci mohli rodinným príslušníkom ukázať svoje pracovné miesto. Prezentovali im tiež konkrétne produkty, ktoré vyrábajú.

Príjemný a oddychový deň otvorených dverí v spoločnosti bol spojený s viacerými súťažami a atrakciami, ako napríklad ródeo na elektronickom býkovi, nafukovací hrad či maľovanie na tvár. Počas celého dňa bolo zabezpečené kvalitné občerstvenie. Na grilovaných dobrotách si svorne pochutnávali vedúci pracovníci, zamestnanci a ich rodiny. Pre deti bola pripravená cukrová vata a ďalšie dobroty. Každé dieťa dostalo pri vstupe do areálu malú pozornosť, ktorou bola plyšová hračka.

Deň otvorených dverí bol dôkazom toho, že lepšie, ako sedieť doma, bolo zobrať svoju rodinu a stráviť deň plný radosti, pohybu, športu a rôznych súťaží v závode spoločnosti Dometic Slovakia, s.r.o. Veríme, že táto tradícia bude pokračovať aj naďalej a našim zamestnancom a ich rodinám budeme prinášať relax, zábavu a radosť.

lcdometic2-r752_res.jpglcdometic1-r402_res.jpg

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.