Deň otvorených dverí Dometic Slovakia, s.r.o.

Spoločnosť Dometic Slovakia, s.r.o. pripravila pre všetkých svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov veľmi príjemnú akciu.

Spoločnosť Dometic Slovakia, s.r.o. pripravila pre všetkých svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov veľmi príjemnú akciu. Otvorila brány svojho závodu vo Fiľakove, aby všetci spolu prežili zaujímavý deň plný zábavy, súťaží a iných atrakcií. Vydarenej firemnej akcie sa zúčastnilo takmer 200 hostí.

V areáli spoločnosti sa uskutočnila organizovaná prehliadka závodu s predstavením histórie  Dometic Slovakia od vzniku až po jej súčasnosť. Zamestnanci mohli rodinným príslušníkom ukázať svoje pracovné miesto. Prezentovali im tiež konkrétne produkty, ktoré vyrábajú.

Príjemný a oddychový deň otvorených dverí v spoločnosti bol spojený s viacerými súťažami a atrakciami, ako napríklad ródeo na elektronickom býkovi, nafukovací hrad či maľovanie na tvár. Počas celého dňa bolo zabezpečené kvalitné občerstvenie. Na grilovaných dobrotách si svorne pochutnávali vedúci pracovníci, zamestnanci a ich rodiny. Pre deti bola pripravená cukrová vata a ďalšie dobroty. Každé dieťa dostalo pri vstupe do areálu malú pozornosť, ktorou bola plyšová hračka.

Deň otvorených dverí bol dôkazom toho, že lepšie, ako sedieť doma, bolo zobrať svoju rodinu a stráviť deň plný radosti, pohybu, športu a rôznych súťaží v závode spoločnosti Dometic Slovakia, s.r.o. Veríme, že táto tradícia bude pokračovať aj naďalej a našim zamestnancom a ich rodinám budeme prinášať relax, zábavu a radosť.

lcdometic2-r752_res.jpglcdometic1-r402_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.