GSmart Mika M2: skvelý spoločník (nielen) na dovolenku

Päťpalcový displej s HD rozlíšením, najnovší operačný systém Android 4.4, Dual SIM a kvalitný fotoaparát.

GSmart uvádza na slovenský trh smartfón Mika M2. Päťpalcový displej s HD rozlíšením, najnovší operačný systém Android 4.4, Dual SIM a kvalitný fotoaparát z neho robia cenovo dostupný telefón, ktorý oceníte nielen počas nadchádzajúcej dovolenkovej sezóny.

Mika M2 dostal do výbavy veľký 5-palcový displej s HD rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Pre bežné fotenie je k dispozícii 13 Mpx fotoaparát s automatickým ostrením, BSI senzorom a LED bleskom, na videokomunikáciu poslúži zase predná kamera 5 Mpx rozlíšení. Fotografie, videá, obľúbenú hudbu a ďalšie dáta môžete ukladať do vnútornej pamäte s  kapacitou 8 GB, rozšíriteľnej  o ďalších 32 GB prostredníctvom pamäťových kariet Micro SDHC. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 1 GB.

O plynulý chod operačného systému Android 4.4 sa stará štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,3 GHz, ktorý zvládne bezproblémové surfovanie na webe aj multitasking viacerých aplikácií. Pre lepšiu výdrž vybavil výrobca tento smartfón vstavanou 2000 mAh batériou, vďaka čomu vydrží 300 hodín v pohotovostnom režime a 8 hodín hovoru.

Štandardom je Dual SIM slot, ktorý oceníte najmä počas ciest do zahraničia – stačí dokúpiť kartu miestneho operátora a telefonovať či sťahovať dáta môžete cenovo výhodnejšie, ako keby ste platili za roaming.

Smartfón sa na slovenskom trhu bude predávať od polovice augusta za odporúčanú cenu 165 eur. Viac informácií na www.gsmart.sk.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.