Prestigio® MultiStore: Rôznorodosť mobilných príležitostí

Prestigio predstavuje prvú verziu aplikácie Prestigio MultiStore.

Prestigio, rýchlo rastúca a zavedená značka, ktorá ponúka svoje produkty už v 85 krajinách, predstavuje prvú verziu aplikácie Prestigio MultiStore.

Prestigio Multistore je priestor, ponúkajúci jednoduchý prístup k obrovskému počtu dôkladne vyberaných aplikácií, ktoré sú špeciálne navrhnuté na použitie so zariadeniami značky Prestigio. Hoci je zatiaľ prístupný iba v demo režime, už teraz ponúka prístup k širokému výberu aplikácií, užitočných služieb a pre všetkých používateľov výrobkov značky Prestigio skrýva aj mnoho príjemných prekvapení.

Dizajn a použiteľnosť

V obrovskom množstve aplikácií je niekedy naozaj zložité nájsť tú správnu. Prestigio MultiStore má dve kategórie: Odporúčané a Najlepšie bezplatné, takže vyhľadávanie je ešte jednoduchšie. V jednoduchom a minimalistickom rozhraní aplikácie MultiStore sú hlavné funkcie vždy viditeľné. Aplikácia dodržiava smernice systému Android, a preto je jej používanie veľmi pohodlné a jednoduché.

Kompatibilita

Aplikácia Prestigio MultiStore je už od januára 2014 predinštalovaná na všetkých nových zariadeniach značky Prestigio, vrátane telefónov MultiPhone, tabletov MultiPad a systémov MultiCenter. Zoznam zariadení, ktoré obsahujú aplikáciu Prestigio MultiStore (nových i tých, do ktorých sa dá nainštalovať prostredníctvom OTA aktualizácií), je k dispozícii na webovej stránke spoločnosti Prestigio.

Integrácia Prestigio ID

Aby ste si mohli prevziať bezplatné či platené aplikácie, musíte sa prihlásiť pomocou Prestigio ID, vytvoriť si ho priamo v aplikácii MultiStore alebo prostredníctvom účtu My Prestigio. Jeden účet Prestigio môžete následne používať so všetkými službami Prestigio – eReader, MultiCloud i MultiStore.

Najlepšie ponuky a bezplatné aplikácie

Prestigio MultiStore je najjednoduchší spôsob, ako objaviť a užívať si tie najhorúcejšie a špeciálne ponuky, ktoré sú práve dostupné: najlepšie bezplatné aplikácie, zľavnené prémiové aplikácie či propagačné ponuky, ktoré šetria peniaze. Množstvo aplikácií v rámci MultiStore je dostupných bezplatne iba pre používateľov výrobkov značky Prestigio. Vďaka ponuke tých najdôležitejších bezplatných aplikácií tak ušetríte až 70 €.

Rôzne spôsoby platby

Prestigio MultiStore podporuje rôzne spôsoby platby. Pri tejto službe skutočne platí, že nákup je naozaj jednoduchý. Aplikácie sa dajú uhradiť kreditnými kartami, cez účet My Balance, PayPal a väčšinu bežných platobných systémov dostupných na trhu.

Aktualizácie a Moje aplikácie

Aktualizácie sú na zariadenia značky Prestigio doručované automaticky. Keď sa v MultiStore objaví aktualizácia aplikácie, ktorú máte nainštalovanú, dostanete upozornenie. Po prevzatí aplikácie začnete prijímať informácie o aktualizáciách. Ak používateľ začne používať nové zariadenie značky Prestigio, svoje aplikácie si vďaka službe Moje aplikácie môže zobrať so sebou, platí to aj pre tie platené. Stačí zaplatiť jeden raz a aplikácie môžete používať na všetkých svojich telefónoch a tabletoch Prestigio. Ak z ktoréhokoľvek zariadenia značky Prestigio omylom vymažete predinštalované aplikácie, v Prestigio MultiStore ich ľahko nájdete.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.