Aplikácia Drink Invite: Cez smartfón už pošlete aj drink

Sľúbili ste zatiahnuť prvú piatkovú rundu, no pracovné povinnosti vás ešte držia v kancelárii? Bývate v Bratislave a chcete pozvať na pohárik kamaráta z Košíc? S mobilnou aplikáciou Drink Invite to už nie je problém!

Stačí priateľov do aplikácie pozvať z Facebooku alebo e-mailom, nahrať si kredit platobnou kartou alebo cez pay pal a na pohárik obľúbeného pitia môžete známych odteraz pozývať dotykom prsta. Drink Invite vás sama upozorní na ponuky barov vo vašom regióne a vašim priateľom dokonca prezradí, aké drinky máte najradšej, aby sa s pozvaním vždy trafili. Drink prijatý cez Drink Invite si adresát po predložení jedinečného kódu môže vypiť v ktoromkoľvek zo siete zapojených podnikov po celom Slovensku. Tých je momentálne 250, do konca roka však má projekt ambíciu rozšíriť sieť až na 400 prevádzok. Rovnako sa bude postupne rozširovať portfólio dostupných drinkov, z ktorého je zatiaľ možné posielať značky Absolut, Becherovka, Jameson, Ballantine’s, Ararat, Beefeater, Olmeca a Havana Club. Stiahnite si Drink Invite už dnes z App store alebo Google Play a možno sa vám v rámci uvádzacej akcie pošťastí získať jeden zo 100 free drinkov denne!

Viac info nájdete na FB Drink Invite alebo na http://drinkinvite.sk.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.