Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Aplikácia Drink Invite: Cez smartfón už pošlete aj drink

Sľúbili ste zatiahnuť prvú piatkovú rundu, no pracovné povinnosti vás ešte držia v kancelárii? Bývate v Bratislave a chcete pozvať na pohárik kamaráta z Košíc? S mobilnou aplikáciou Drink Invite to už nie je problém!

Stačí priateľov do aplikácie pozvať z Facebooku alebo e-mailom, nahrať si kredit platobnou kartou alebo cez pay pal a na pohárik obľúbeného pitia môžete známych odteraz pozývať dotykom prsta. Drink Invite vás sama upozorní na ponuky barov vo vašom regióne a vašim priateľom dokonca prezradí, aké drinky máte najradšej, aby sa s pozvaním vždy trafili. Drink prijatý cez Drink Invite si adresát po predložení jedinečného kódu môže vypiť v ktoromkoľvek zo siete zapojených podnikov po celom Slovensku. Tých je momentálne 250, do konca roka však má projekt ambíciu rozšíriť sieť až na 400 prevádzok. Rovnako sa bude postupne rozširovať portfólio dostupných drinkov, z ktorého je zatiaľ možné posielať značky Absolut, Becherovka, Jameson, Ballantine’s, Ararat, Beefeater, Olmeca a Havana Club. Stiahnite si Drink Invite už dnes z App store alebo Google Play a možno sa vám v rámci uvádzacej akcie pošťastí získať jeden zo 100 free drinkov denne!

Viac info nájdete na FB Drink Invite alebo na http://drinkinvite.sk.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.