Jednoducho osviežujúci

Nebaví vás už Mojito? Vráťte sa ku koreňom miešaných drinkov a vychutnajte si v lete legendárny BETON! Kto by nepoznal lahodné horkosladké spojenie toniku s bylinnou dušou Becherovky, ktoré je vďaka svojej jednoduchej receptúre a sviežej chuti priam predurčené na to, aby ste si ho s priateľmi miešali aj doma?

Priamo do pohára dajte 3-4 kocky ľadu, 4 cl Becherovky a dolejte tonikom. Sfinišujte pár kvapkami citrusovej šťavy, plátkami citróna na ozdobu a chutný, moderný drink je na svete. Čaro BETONu je aj v jeho variabilite – pripraviť si ho môžete ako štýlový vysoký kokteil, ale aj v elegantnom nízkom skle ozvláštnený napríklad uhorkou alebo bazalkou, či do džbánu na grilovačku s priateľmi. Popustite uzdu fantázii a užite si svieže leto!

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen