Tekvicová slávnosť

Súkromná materská škola BESST v Trnave usporiadala pre deti, rodičov a rodinných príslušníkov Tekvicovú slávnosť v priestoroch školy na Limbovej ulici.

Súkromná materská škola BESST v Trnave usporiadala pre deti, rodičov a rodinných príslušníkov Tekvicovú slávnosť v priestoroch školy na Limbovej ulici.

Tento rok to bol už štvrtý ročník. Podujatie sa koná už od r. 2011. Hlavným zameraním školy je výchova a vzdelávanie detí v dvoch jazykoch – slovenskom a anglickom.

„Vzdelávame deti s láskou a robíme všetko preto, aby boli deti šťastné,“ hovorí riaditeľka materskej školy Ivana Puškárová.

Na všetkých pozvaných čakali rôzne dobroty z tekvice. Nemohol chýbať ani tekvicový koláč a ochutnávka pomazánok. Deti predviedli svoju šikovnosť vo výrobe lampášikov, technike otláčania jesenného lístia na výkres a v zdobení tekvíc. V príjemnej rodinnej atmosfére sa mohli rodičia a učitelia porozprávať. Krásne počasie dovolilo, aby si deti púšťali šarkanov. Oslavu príchodu jesene zavŕšilo vypúšťanie balónikov so želaniami a pozdravmi detí.

Takýmito a rôznymi podujatiami napomáha škola k udržovaniu dobrých vzťahov. „Potešila nás početná účasť, príjemná atmosféra a spokojné deti, ktoré si odnášali domov krásne zážitky.“ dodala pani riaditeľka na záver.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.