Víťazka súťaže portálu Hej.sk si užije leto s kabrioletom

Súťaž internetového obchodu Hej.sk o zapožičanie kabrioletu Mazda a o tri televízne prijímače pozná svojich víťazov. Výherkyňa z Levice, ktorá si na portáli Hej.sk zakúpila záhradné nožnice, bude mať po celé leto k dispozícii nový exemplár svetovo najpredávanejšieho roadstera. Každý z ďalších troch výhercov, vyžrebovaných za účasti notára, získal za nákup na Hej.sk televíziu GoGEN.
Akcie sa mohol zúčastniť akýkoľvek zákazník, ktorý si v období od 1. 6. do 15. 7. tohto roka zakúpil na stránkach internetového obchodu Hej.sk, alebo v niektorej z predajní HEJHOUSE v Bratislave, Zvolene či v Žiline ľubovoľný produkt.
„Hlavná výhra, atraktívny športový kabriolet Mazda MX-5 v elegantnej bielej farbe, bola vystavená v priebehu júna v predajni HEJHOUSE v obchodnom centre Korzo v Bratislave,“ poznamenal Michal Vala, prevádzkový riaditeľ Hej.sk.
Výherkyňa zapožičané Mazdy si objednala na internetových stránkach Hej.sk záhradnícke nožnice za 22 euro, ktoré si potom osobne vyzdvihla v predajni HEJHOUSE v Bratislave. „Veľmi ma to prekvapilo a potešilo,“ povedala úspešná súťažiaci a dodala: „Na Hej.sk nakupujem pravidelne, je to praktické, bezproblémové a ako možno vidieť aj veľmi výhodné.“
Traja úspešní súťažiaci, ktorí získali televíziu GoGEN, nakúpili tovar za 15, 140 a 297 euro. Prvý využil možnosť vyzdvihnúť si svoj produkt v predajni HEJHOUSE, ostatným dvom potom objednaný tovar doručili firmy DPD, resp. TopTrans.
Hlavnú výhru prevzala víťazka z rúk Michala Valy, prevádzkového riaditeľa Hej.sk, a Petera Kuby zo spoločnosti Mazda 22. Júla 2014 v Bratislave.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.