Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Víťazka súťaže portálu Hej.sk si užije leto s kabrioletom

Súťaž internetového obchodu Hej.sk o zapožičanie kabrioletu Mazda a o tri televízne prijímače pozná svojich víťazov. Výherkyňa z Levice, ktorá si na portáli Hej.sk zakúpila záhradné nožnice, bude mať po celé leto k dispozícii nový exemplár svetovo najpredávanejšieho roadstera. Každý z ďalších troch výhercov, vyžrebovaných za účasti notára, získal za nákup na Hej.sk televíziu GoGEN.
Akcie sa mohol zúčastniť akýkoľvek zákazník, ktorý si v období od 1. 6. do 15. 7. tohto roka zakúpil na stránkach internetového obchodu Hej.sk, alebo v niektorej z predajní HEJHOUSE v Bratislave, Zvolene či v Žiline ľubovoľný produkt.
„Hlavná výhra, atraktívny športový kabriolet Mazda MX-5 v elegantnej bielej farbe, bola vystavená v priebehu júna v predajni HEJHOUSE v obchodnom centre Korzo v Bratislave,“ poznamenal Michal Vala, prevádzkový riaditeľ Hej.sk.
Výherkyňa zapožičané Mazdy si objednala na internetových stránkach Hej.sk záhradnícke nožnice za 22 euro, ktoré si potom osobne vyzdvihla v predajni HEJHOUSE v Bratislave. „Veľmi ma to prekvapilo a potešilo,“ povedala úspešná súťažiaci a dodala: „Na Hej.sk nakupujem pravidelne, je to praktické, bezproblémové a ako možno vidieť aj veľmi výhodné.“
Traja úspešní súťažiaci, ktorí získali televíziu GoGEN, nakúpili tovar za 15, 140 a 297 euro. Prvý využil možnosť vyzdvihnúť si svoj produkt v predajni HEJHOUSE, ostatným dvom potom objednaný tovar doručili firmy DPD, resp. TopTrans.
Hlavnú výhru prevzala víťazka z rúk Michala Valy, prevádzkového riaditeľa Hej.sk, a Petera Kuby zo spoločnosti Mazda 22. Júla 2014 v Bratislave.

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.