Víťazka súťaže portálu Hej.sk si užije leto s kabrioletom

Súťaž internetového obchodu Hej.sk o zapožičanie kabrioletu Mazda a o tri televízne prijímače pozná svojich víťazov. Výherkyňa z Levice, ktorá si na portáli Hej.sk zakúpila záhradné nožnice, bude mať po celé leto k dispozícii nový exemplár svetovo najpredávanejšieho roadstera. Každý z ďalších troch výhercov, vyžrebovaných za účasti notára, získal za nákup na Hej.sk televíziu GoGEN.
Akcie sa mohol zúčastniť akýkoľvek zákazník, ktorý si v období od 1. 6. do 15. 7. tohto roka zakúpil na stránkach internetového obchodu Hej.sk, alebo v niektorej z predajní HEJHOUSE v Bratislave, Zvolene či v Žiline ľubovoľný produkt.
„Hlavná výhra, atraktívny športový kabriolet Mazda MX-5 v elegantnej bielej farbe, bola vystavená v priebehu júna v predajni HEJHOUSE v obchodnom centre Korzo v Bratislave,“ poznamenal Michal Vala, prevádzkový riaditeľ Hej.sk.
Výherkyňa zapožičané Mazdy si objednala na internetových stránkach Hej.sk záhradnícke nožnice za 22 euro, ktoré si potom osobne vyzdvihla v predajni HEJHOUSE v Bratislave. „Veľmi ma to prekvapilo a potešilo,“ povedala úspešná súťažiaci a dodala: „Na Hej.sk nakupujem pravidelne, je to praktické, bezproblémové a ako možno vidieť aj veľmi výhodné.“
Traja úspešní súťažiaci, ktorí získali televíziu GoGEN, nakúpili tovar za 15, 140 a 297 euro. Prvý využil možnosť vyzdvihnúť si svoj produkt v predajni HEJHOUSE, ostatným dvom potom objednaný tovar doručili firmy DPD, resp. TopTrans.
Hlavnú výhru prevzala víťazka z rúk Michala Valy, prevádzkového riaditeľa Hej.sk, a Petera Kuby zo spoločnosti Mazda 22. Júla 2014 v Bratislave.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.