Portál Hej.sk ponúka šrotovné na nové elektrospotrebiče

Popredný slovenský internetový obchod Hej.sk ponúka šrotovné na vybrané elektrospotrebiče a televízory v cene nad 100 eur. Zľava na nákup vo forme dotácie je na vybraný sortiment poskytovaná od 1. augusta, a to vo výške od 10 eur, v prípade niektorých produktov dotácia dosiahuje až na 200 eur. Súčasťou tejto akcie je aj výhodná, ekologicky šetrná likvidácia starého spotrebiča.

Zákazníci, ktorí si na stránkach obchodu Hej.sk objednajú v čase od 1. do 31. 8. 2014 elektrospotrebič v niektorej z určených kategórií v hodnote presahujúcej 100 eur, získajú na jeho nákup dotáciu vo forme šrotovného. Tá môže pri vybraných spotrebičov dosiahnuť od 10 až do 200 eur.

Akcia, ktorá  nadväzuje na podobné úspešné aktivity z rokov 2009 a 2010, bude zahŕňať možnosť výhodného nákupu práčok, chladničiek, sušičiek, umývačiek, rúr, mikrovlniek, vinoték, varných dosiek, sporákov, mrazničiek, espressa, robotov, vysávačov, odšťavovačov, televíznych prijímačov, fotoaparátov, domácich kín, tabletov, tlačiarní, monitorov a vybraných modelov notebookov a mobilných telefónov.

Spolu s výhodnou kúpou nového vybraného tovaru so zľavou vo forme šrotovného majú záujemcovia zároveň možnosť zbaviť sa starých elektrospotrebičov. Tie budú následne zlikvidované v spolupráci s partnerom akcie, spoločnosťou ASEKOL, ktorá zaisťuje kolektívny systém spätného odberu elektrozariadení na Slovensku. Zákazníci môžu vyslúžilý spotrebič buď zadarmo odovzdať v niektorej z predajní Hejhouse alebo využiť odvoz spotrebiča, ktorý je spoplatnený púhymi 50% štandardnej ceny.

„Portál Hej.sk ponúka veľmi kvalitný tovar, ale aj v prípade tých najhodnotnejších elektrospotrebičov nastane skôr či neskôr okamih, kedy je treba vymeniť ich za nové,“ uviedol prevádzkový riaditeľ portálu Hej.sj Michal Vala a dodal: „Čoby popredný internetový predajca elektrospotrebičov cítime zodpovednosť za čo najekologickejšie likvidáciu a recykláciu doslúženych produktov.“

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch