Portál Hej.sk ponúka šrotovné na nové elektrospotrebiče

Popredný slovenský internetový obchod Hej.sk ponúka šrotovné na vybrané elektrospotrebiče a televízory v cene nad 100 eur. Zľava na nákup vo forme dotácie je na vybraný sortiment poskytovaná od 1. augusta, a to vo výške od 10 eur, v prípade niektorých produktov dotácia dosiahuje až na 200 eur. Súčasťou tejto akcie je aj výhodná, ekologicky šetrná likvidácia starého spotrebiča.

Zákazníci, ktorí si na stránkach obchodu Hej.sk objednajú v čase od 1. do 31. 8. 2014 elektrospotrebič v niektorej z určených kategórií v hodnote presahujúcej 100 eur, získajú na jeho nákup dotáciu vo forme šrotovného. Tá môže pri vybraných spotrebičov dosiahnuť od 10 až do 200 eur.

Akcia, ktorá  nadväzuje na podobné úspešné aktivity z rokov 2009 a 2010, bude zahŕňať možnosť výhodného nákupu práčok, chladničiek, sušičiek, umývačiek, rúr, mikrovlniek, vinoték, varných dosiek, sporákov, mrazničiek, espressa, robotov, vysávačov, odšťavovačov, televíznych prijímačov, fotoaparátov, domácich kín, tabletov, tlačiarní, monitorov a vybraných modelov notebookov a mobilných telefónov.

Spolu s výhodnou kúpou nového vybraného tovaru so zľavou vo forme šrotovného majú záujemcovia zároveň možnosť zbaviť sa starých elektrospotrebičov. Tie budú následne zlikvidované v spolupráci s partnerom akcie, spoločnosťou ASEKOL, ktorá zaisťuje kolektívny systém spätného odberu elektrozariadení na Slovensku. Zákazníci môžu vyslúžilý spotrebič buď zadarmo odovzdať v niektorej z predajní Hejhouse alebo využiť odvoz spotrebiča, ktorý je spoplatnený púhymi 50% štandardnej ceny.

„Portál Hej.sk ponúka veľmi kvalitný tovar, ale aj v prípade tých najhodnotnejších elektrospotrebičov nastane skôr či neskôr okamih, kedy je treba vymeniť ich za nové,“ uviedol prevádzkový riaditeľ portálu Hej.sj Michal Vala a dodal: „Čoby popredný internetový predajca elektrospotrebičov cítime zodpovednosť za čo najekologickejšie likvidáciu a recykláciu doslúženych produktov.“

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovenský realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.