Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

MyKronoz prináša smarhodinky za cenu bežných hodiniek

Na trh prichádzajú nové inteligentné hodinky od švajčiarskej spoločnosti MyKronoz, v ponuke je hneď niekoľko modelov.

Model ZeNano sa pýši  1,5“ farebným dotykový displejom, ktorý má vstavaný reproduktor a mikrofón, vďaka čomu môžete telefonovať cez hodinky na ruke, streamovať hudbu, posielať SMS, prezerať fotografie a videá a ovládať hodinky hlasovo ak to podporuje váš mobilný telefón. Funkcia Anti-Lost Vás zavibrovaním upozorní, že Váš telefón je mimo dosahu BlueTooth ( nad cca 10m).mykronoz zenano.jpg

Model ZeFit je klasický fitness náramok s funkciou hodiniek, ktorý sleduje vaše kroky, počet hodín spánku, spálene kalórie, atď.

mykronoz zefit.jpg

Hodinky sú kompatibilné so všetkými telefónmi s BlueTooth , pre plné využitie funkcií je vyžadovaný smartphone s OS Android 2.3 alebo vyšším alebo iOS 4 alebo vyšším.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.