MyKronoz prináša smarhodinky za cenu bežných hodiniek

Na trh prichádzajú nové inteligentné hodinky od švajčiarskej spoločnosti MyKronoz, v ponuke je hneď niekoľko modelov.

Model ZeNano sa pýši  1,5“ farebným dotykový displejom, ktorý má vstavaný reproduktor a mikrofón, vďaka čomu môžete telefonovať cez hodinky na ruke, streamovať hudbu, posielať SMS, prezerať fotografie a videá a ovládať hodinky hlasovo ak to podporuje váš mobilný telefón. Funkcia Anti-Lost Vás zavibrovaním upozorní, že Váš telefón je mimo dosahu BlueTooth ( nad cca 10m).mykronoz zenano.jpg

Model ZeFit je klasický fitness náramok s funkciou hodiniek, ktorý sleduje vaše kroky, počet hodín spánku, spálene kalórie, atď.

mykronoz zefit.jpg

Hodinky sú kompatibilné so všetkými telefónmi s BlueTooth , pre plné využitie funkcií je vyžadovaný smartphone s OS Android 2.3 alebo vyšším alebo iOS 4 alebo vyšším.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.