MyKronoz prináša smarhodinky za cenu bežných hodiniek

Na trh prichádzajú nové inteligentné hodinky od švajčiarskej spoločnosti MyKronoz, v ponuke je hneď niekoľko modelov.

Model ZeNano sa pýši  1,5“ farebným dotykový displejom, ktorý má vstavaný reproduktor a mikrofón, vďaka čomu môžete telefonovať cez hodinky na ruke, streamovať hudbu, posielať SMS, prezerať fotografie a videá a ovládať hodinky hlasovo ak to podporuje váš mobilný telefón. Funkcia Anti-Lost Vás zavibrovaním upozorní, že Váš telefón je mimo dosahu BlueTooth ( nad cca 10m).mykronoz zenano.jpg

Model ZeFit je klasický fitness náramok s funkciou hodiniek, ktorý sleduje vaše kroky, počet hodín spánku, spálene kalórie, atď.

mykronoz zefit.jpg

Hodinky sú kompatibilné so všetkými telefónmi s BlueTooth , pre plné využitie funkcií je vyžadovaný smartphone s OS Android 2.3 alebo vyšším alebo iOS 4 alebo vyšším.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.