MyKronoz prináša smarhodinky za cenu bežných hodiniek

Na trh prichádzajú nové inteligentné hodinky od švajčiarskej spoločnosti MyKronoz, v ponuke je hneď niekoľko modelov.

Model ZeNano sa pýši  1,5“ farebným dotykový displejom, ktorý má vstavaný reproduktor a mikrofón, vďaka čomu môžete telefonovať cez hodinky na ruke, streamovať hudbu, posielať SMS, prezerať fotografie a videá a ovládať hodinky hlasovo ak to podporuje váš mobilný telefón. Funkcia Anti-Lost Vás zavibrovaním upozorní, že Váš telefón je mimo dosahu BlueTooth ( nad cca 10m).mykronoz zenano.jpg

Model ZeFit je klasický fitness náramok s funkciou hodiniek, ktorý sleduje vaše kroky, počet hodín spánku, spálene kalórie, atď.

mykronoz zefit.jpg

Hodinky sú kompatibilné so všetkými telefónmi s BlueTooth , pre plné využitie funkcií je vyžadovaný smartphone s OS Android 2.3 alebo vyšším alebo iOS 4 alebo vyšším.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch