FerratumBank mikro pôžičky na akýkoľvek účel

Pýtate sa čo robiť ak sa dostanete do finančnej tiesne? Čo ak vám peniaze vysaje nejaká nečakaná udalosť? Choroba, neplánovaná cesta, nedajbože úmrtie v rodine, či krádež? V podobných situáciách nie je čas na ľútosť a zaháľanie. Je potrebné prekonať smútok a stres a vrhnúť sa do života. My vám pomôžeme vyriešiť situáciu po finančnej stránke, vy sa postarajte o to ostatné. Sme Ferratum a riešime problémy.

Exekútora nečakajte

Naša pôžička je bezpečnejšia ako ostatné. Ako je to možné? Je to niekoľkými dôvodmi.

Sme seriózna spoločnosť. Pokiaľ sa spojíte s nami, môžete zabudnúť na malých, či veľkých podvodníkov, ktorí vás ťahajú za nos a snažia sa vás okradnúť rôznymi spôsobmi. Či už ide o klasickú banku, alebo individuálneho poskytovateľa pôžičiek. Sme kontrolovaní SR aj EÚ zákonmi. Aj napriek tomu, že sme banka sme si zachovali svoj štandard, ktorý z nás robí netradičnú spoločnosť.

Sme k vám fér. Neokrádame vás skrytými poplatkami a neobťažujeme zložitými právnickými kódmi v zmluve, ktoré znamenajú stratu vašich peňazí. S nami máte istotu, že všetko to, čo máte v zmluve je a vždy bude konečná suma, ktorú splatíte.

Malé sumy – pôžička bez stresu. Keďže poskytujeme len sumy medzi 25 a 350 eurami odpadá vám niekoľko povinností. Splátku vrátite na jeden krát. Nebude sa tak s vami ťahať niekoľko mesiacov, či rokov. Vďaka rýchlemu a ľahkému splateniu sa nemusíte báť, že vám na dvere zaklope exekútor. V prípade, že pôžičku nestíhate splatiť, je tu pre vás služba prolong – predĺženie splatnosti pôžičky. Vy si vydýchnete a máte ďalších 15 dní k dobru.

Skvelá služba na čokoľvek

Navyše môžete našu službu využiť na čokoľvek bez dokladovania účelu. Stačí len poslať žiadosť cez SMS, či internet a peniaze sú vaše do 72 hodín.

Tak na čo ešte čakáte? Život sa dá prežiť jednoduchšie aj vďaka nám.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.