Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

FerratumBank mikro pôžičky na akýkoľvek účel

Pýtate sa čo robiť ak sa dostanete do finančnej tiesne? Čo ak vám peniaze vysaje nejaká nečakaná udalosť? Choroba, neplánovaná cesta, nedajbože úmrtie v rodine, či krádež? V podobných situáciách nie je čas na ľútosť a zaháľanie. Je potrebné prekonať smútok a stres a vrhnúť sa do života. My vám pomôžeme vyriešiť situáciu po finančnej stránke, vy sa postarajte o to ostatné. Sme Ferratum a riešime problémy.

Exekútora nečakajte

Naša pôžička je bezpečnejšia ako ostatné. Ako je to možné? Je to niekoľkými dôvodmi.

Sme seriózna spoločnosť. Pokiaľ sa spojíte s nami, môžete zabudnúť na malých, či veľkých podvodníkov, ktorí vás ťahajú za nos a snažia sa vás okradnúť rôznymi spôsobmi. Či už ide o klasickú banku, alebo individuálneho poskytovateľa pôžičiek. Sme kontrolovaní SR aj EÚ zákonmi. Aj napriek tomu, že sme banka sme si zachovali svoj štandard, ktorý z nás robí netradičnú spoločnosť.

Sme k vám fér. Neokrádame vás skrytými poplatkami a neobťažujeme zložitými právnickými kódmi v zmluve, ktoré znamenajú stratu vašich peňazí. S nami máte istotu, že všetko to, čo máte v zmluve je a vždy bude konečná suma, ktorú splatíte.

Malé sumy – pôžička bez stresu. Keďže poskytujeme len sumy medzi 25 a 350 eurami odpadá vám niekoľko povinností. Splátku vrátite na jeden krát. Nebude sa tak s vami ťahať niekoľko mesiacov, či rokov. Vďaka rýchlemu a ľahkému splateniu sa nemusíte báť, že vám na dvere zaklope exekútor. V prípade, že pôžičku nestíhate splatiť, je tu pre vás služba prolong – predĺženie splatnosti pôžičky. Vy si vydýchnete a máte ďalších 15 dní k dobru.

Skvelá služba na čokoľvek

Navyše môžete našu službu využiť na čokoľvek bez dokladovania účelu. Stačí len poslať žiadosť cez SMS, či internet a peniaze sú vaše do 72 hodín.

Tak na čo ešte čakáte? Život sa dá prežiť jednoduchšie aj vďaka nám.

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.