FerratumBank mikro pôžičky na akýkoľvek účel

Pýtate sa čo robiť ak sa dostanete do finančnej tiesne? Čo ak vám peniaze vysaje nejaká nečakaná udalosť? Choroba, neplánovaná cesta, nedajbože úmrtie v rodine, či krádež? V podobných situáciách nie je čas na ľútosť a zaháľanie. Je potrebné prekonať smútok a stres a vrhnúť sa do života. My vám pomôžeme vyriešiť situáciu po finančnej stránke, vy sa postarajte o to ostatné. Sme Ferratum a riešime problémy.

Exekútora nečakajte

Naša pôžička je bezpečnejšia ako ostatné. Ako je to možné? Je to niekoľkými dôvodmi.

Sme seriózna spoločnosť. Pokiaľ sa spojíte s nami, môžete zabudnúť na malých, či veľkých podvodníkov, ktorí vás ťahajú za nos a snažia sa vás okradnúť rôznymi spôsobmi. Či už ide o klasickú banku, alebo individuálneho poskytovateľa pôžičiek. Sme kontrolovaní SR aj EÚ zákonmi. Aj napriek tomu, že sme banka sme si zachovali svoj štandard, ktorý z nás robí netradičnú spoločnosť.

Sme k vám fér. Neokrádame vás skrytými poplatkami a neobťažujeme zložitými právnickými kódmi v zmluve, ktoré znamenajú stratu vašich peňazí. S nami máte istotu, že všetko to, čo máte v zmluve je a vždy bude konečná suma, ktorú splatíte.

Malé sumy – pôžička bez stresu. Keďže poskytujeme len sumy medzi 25 a 350 eurami odpadá vám niekoľko povinností. Splátku vrátite na jeden krát. Nebude sa tak s vami ťahať niekoľko mesiacov, či rokov. Vďaka rýchlemu a ľahkému splateniu sa nemusíte báť, že vám na dvere zaklope exekútor. V prípade, že pôžičku nestíhate splatiť, je tu pre vás služba prolong – predĺženie splatnosti pôžičky. Vy si vydýchnete a máte ďalších 15 dní k dobru.

Skvelá služba na čokoľvek

Navyše môžete našu službu využiť na čokoľvek bez dokladovania účelu. Stačí len poslať žiadosť cez SMS, či internet a peniaze sú vaše do 72 hodín.

Tak na čo ešte čakáte? Život sa dá prežiť jednoduchšie aj vďaka nám.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.