Populárna divácka súťaž opäť otvorí novú sezónu SND

So znovuotvorením pokladníc SND začína Veľká divácka súťaž Slovenského národného divadla o tri mimoriadne atraktívne ceny.

So znovuotvorením pokladníc SND začína Veľká divácka súťaž Slovenského národného divadla o tri mimoriadne atraktívne ceny, ktorá  príjemne spestrí umelecký zážitok z predstavení v SND aj pri vstupe do novej – jubilejnej 95. divadelnej sezóny.

Diváci môžu vyhrať zájazd na trase „Metropoly Škandinávie“ pre dve osoby s BUBO Travel Agency od Činohry SND, luxusné náramkové hodinky značky Raymond Weil od Opery SND a víkend pre dve osoby v luxusnom grand apartmáne päťhviezdičkového hotela Marrol's v historickom centre Bratislavy od Baletu SND.

Minulý rok sa divácka súťaž stretla s mimoriadnym záujmom, zapojilo sa do nej vyše 3 000 návštevníkov SND. Súťaživým divákom stačí splniť aj tentoraz len tri jednoduché kroky: kúpiť vstupenku 1. alebo 2. kategórie na septembrové a októbrové predstavenia SND, na zadnú stranu vstupenky napísať svoje meno a kontaktné údaje a vhodiť ju po predstavení do súťažnej urny pri vchode do novej alebo historickej budovy SND. Návštevník môže vyhrať len cenu súboru, ktorého vstupenku vhodil do príslušnej urny.

Veľká divácka súťaž Slovenského národného divadla trvá do 31. 10. 2014. Do súťaže sa, samozrejme, môžu zapojiť aj tí diváci, ktorí už majú vstupenky na septembrové a októbrové predstavenia do SND zakúpené.

Traja víťazi, ktorých vyžrebuje SND pod notárskym dohľadom 3. novembra 2014, získajú navyše bonus – účasť na vybranej premiére, na ktorej si cenu prevezmú.

Bližšie informácie diváci získajú na internetovom portáli www.snd.sk.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.