Riešenie pre staršie vozidlá Citroën

Čo sa skrýva pod značkou dielov EUROREPAR?

Riešenie pre staršie vozidlá Citroën

Čo sa skrýva pod značkou dielov EUROREPAR?

Značka Citroën ponúka od minulého roku alternatívu pre staršie vozidlá a zákazníkov, ktorí hľadajú nižšiu cenu, ale 100% kvalitu.

Alternatívou sú diely produktovej rady EUROREPAR. Náhradné diely EUROPAR sú určené pre majiteľov starších vozidiel, ktorí sa vzhľadom na vek vozidla snažia znížiť náklady na údržbu svojho vozidla, ale zároveň nechcú znížiť svoje požiadavky na kvalitu služieb servisu a náhradných dielov.

Náhradné diely EUROREPAR sú k dispozícii pre modely Citroën staršie ako 5 rokov.

Pri výrobe náhradných dielov Eurorepar sú kladené rovnaké požiadavky na bezpečnosť a funkčnosť ako pri originálnych dieloch Citroën. Diely Eurorepar plne zodpovedajú štandardom kvality ako originálne diely a vzťahuje sa na ne rovnaká záruka ako na originálne náhradné diely. Cena dielov Eurorepar je približne o 30% nižšia ako cena originálnych náhradných dielov.

Čo je to paušálna cena?

Paušálna cena je cena za servisný úkon zahŕňajúca originálne náhradné diely Eurorepar a prácu potrebnú na výmenu.

Máte pocit, že návšteva s vašim Citroën C3 starším ako päť rokov v autorizovanom servise vás bude stáť veľa? S využitím výhodných paušálnych cien to tak vôbec nemusí byť.

Výhody starostlivosti v autorizovanom servise pri paušálnych cenách s použitím náhradných dielov EUROREPAR

1. transparentnosť a vopred známa cena

Vďaka paušálnej cene ste vopred oboznámený s pevnou konečnou sumou, ktorú za úkon zaplatíte.

2. vyškolený personál a know-how značky Citroën

V autorizovanom servise sa o vaše auto stará vyškolený personál absolvujúci pravidelné technické školenia servisnej siete Citroën. Personál je do najmenších detailov oboznámených so servisovaným vozidlom a jeho špecifikami

3. Diagnostika značky Citroën

Vozidlo je pred servisným úkonom skontrolované značkovou diagnostikou a v prípade odhalenia ďalšej skrytej poruchy pracovník servisu okamžite vyhodnotí naliehavosť jej odstránenia, spôsob opravy a jej konečnú cenu.

4. použitie kvalitných náhradných dielov

Pracovníci autorizovaného servisu používajú výhradne originálne náhradné diely schválené automobilkou Citroën, s potrebnou kvalitou a plnohodnotnou zárukou.

5. Kultúra značky

Stretnutie s prijímacím technikom, či prípadné čakanie zákazníka počas servisného úkonu prebieha v čistých priestoroch podliehajúcich prísnym štandardom automobilky Citroën.

Paušálne ceny: Citroën C3

Výmena brzdových platničiek

• cena za predné: 59 eur
  • cena za zadné: 59 eur

Výmena brzdových platničiek a kotúčov

• cena za predné: 129 eur (platí pre motory 1.1i, 1.4i, 1.4 HDi 70)
  • cena za zadné:119 eur

Výmena sady zadných bŕzd

• cena: 189 eur

Výmena sady rozvodov

• cena: 129 eur (platí pre benzínové motory 8V)

Výmena tlmičov

• cena za predné: 199 eur
  • cena za zadné: 139 eur

Program Paušálne ceny platí okrem modelu Citroën C3 aj pre modely Xsara, Xsara Picasso, C4, C5 a Berlingo (staršie ako 5 rokov). Ceny uvedené s DPH.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.