Aj vy môžete vyzerať ako kráľovné krásy

Bývalé missky vám poradia, ako na to.

Dokonalé vlasy, hladká pleť, za každých okolností upravené ako zo salónu krásy. Ako to robia? Miss je synonymom dokonalosti ženskej krásy v každom jej ohľade. Zisťovali sme od troch bývalých missiek, ako sa im darí udržiavať sa vo forme aj po získaní titulu kráľovnej krásy a  tu sú ich tipy a rady, ktoré skutočne fungujú.

Postava

„Športom by sa človek hlavne nemal týrať. Pokiaľ vás straší predstava samej seba v posilňovni, voľte pohybovú aktivitu, ktorá vás bude baviť a tešiť zároveň. Nebudete sa musieť prekonávať a pohyb sa stane prirodzenou súčasťou vášho života“, hovorí Karolína Chomisteková, Miss Slovensko 2013 a radí: „Aj tanec, rýchla chôdza alebo prechádzka so psom postačia  na udržanie  línie. Dôležitá je však pravidelnosť, hýbte sa preto každý deň.“

Pokožka

„Ženy často zabúdajú na pravidelnú starostlivosť o pokožku celého tela, nielen tváre. Umývanie však pokožku vysúša, najmä príliš horúca voda pri kúpeli. Kvalitné spevňujúce telové mlieko je základ. Pleťový krém nanášajte tiež na pokožku krku a dekoltu. Predídete tým nepekným vráskam, ktoré prezradia váš vek“, radí  Magdaléna Šebestová, Miss Slovensko 2006. „Krásna pleť je u mňa prejavom  spokojnosti, pohody a radosti zo života“, pridáva sa Karolína Chomisteková.

telovy balzam

Oči

„Život väčšiny žien, nielen kráľovien krásy je plný povinností, aktivít a stresujúcich situácií. Snažím sa nepodceňovať oddych a spánok. Nezaobídem sa bez očného krému, ktorý potlačí prípadné kruhy pod očami. Ak prídem večer domov akokoľvek unavená, vždy sa najskôr odlíčim,“ zdôrazňuje Kristína Krajčírová, Miss Slovensko 2012. „Nepoužívajte vodeodolnú riasenku, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Jej namáhavejšie odličovanie v očnom okolí spôsobuje nepekné vrásky,“ upozorňuje Magdaléna Šebestová.

vitaminove serum

Vlasy

„Hoci väčšina missiek má dlhšie vlasy, nie na každej žene pôsobia sviežo a atraktívne. . Účes a jeho dĺžku voľte podľa kvality vlasov. Tiež platí pravidlo, že starším ženám pristanú   skôr rovné a svetlejšie vlasy, pretože tvár opticky veľmi omladia. Vlasy by mali byť vždy predovšetkým čisté a upravené,“ radí Magdaléna Šebestová. „Zlatým pravidlom je ich hydratácia. Pred sušením, žehlením či kulmovaním vlasov naneste ochranné hydratačné mlieko alebo sprej, ktorý zabráni ich hĺbkovému poškodeniu,“ dodáva Kristína Krajčírová.

intenzivna kura na vlasy doliva

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.