Absolventi Trenčianskej univerzity sú na trhu práce žiadaní

Uplatniteľnosťou absolventov sa v posledných dňoch zaoberal Inštitút INEKO. Základným kritériom pri posudzovaní určil mieru nezamestnanosti absolventov. Inštitút vypočítal nezamestnanosť...

Uplatniteľnosťou absolventov sa v posledných dňoch zaoberal Inštitút INEKO. Základným kritériom pri posudzovaní určil mieru nezamestnanosti absolventov vysokých škôl. Inštitút vypočítal nezamestnanosť absolventov za roky 2010 až 2013. Využil pri tom údaje Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny a Ústavu informácií a prognóz školstva.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.