Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Pošlite SMS na číslo 833

Zbierka Dni nezábudiek trvá do konca roka, SMS posielajte na číslo 833 do konca októbra alebo priamo finačné príspevky na čísla účtov Ligy za duševné zdravie

Celoslovenská Zbierku DNI NEZÁBUDIEK 2014 stále prebieha, pošlite SMS na známe číslo 833

Počas prvého dňa Zbierky 11.9.2014 bol v Bratislave v EUROVEI koncert, na ktorom vystúpila speváčka Sima Marthausová. Jej texty sú našej duši ako uliate. Tento happening odštartoval celoslovenskú Zbierku.  Na jednom pódiu sa stretli významné osobnosti ako napr.Majka Breinerová, herečka, MUDr. Alexandra Bražinová, ďalej Martin Knut, Juraj Benčík, mím,  moderátorka Petra Bernasovská, Dušan Nágel, výtvarník a jeden z odborníkov, ktorý sa venuje arteterapii, ďalej príde aj pán Anton Srholec, ktorý je aj členom Dozornej rady LDZ SR a výtvarník Miško Kečkeš, ktorý odovzdá pánovi Srholcovi svoj obraz,a pani Ada Straková, hlásateľka a moderátorka.

Do Zbierky sa dá zapojiť aj SMS-kou na číslo 833, ale aj zaslaním finančného príspevku priamo na čísla účtov Ligy za duševné zdravie. Všetko je na stránke Ligy: www.dusevnezdravie.sk.

Viac info na webstránke dusevnezdravie.sk

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.