Ako vybaviť nákupy pre školáka za pár minút?

Cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov si môžu zákazníci vybrať až z 800 školských pomôcok.

Cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov si môžu zákazníci vybrať až z  800 školských pomôcok.

Ceruzky, perá, zošity, batohy či pravítka sú najčastejšie objednávanými školskými potrebami koncom letných prázdnin cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. ,,Najžiadanejšími pomôckami sú všetky výrobky so známymi rozprávkovými a filmovými postavičkami pre najmenších školáčikov. V tomto období pravidelne zažívame najväčší nápor objednávok. Rodičia si totiž zväčša povinnosti spojené s nákupom školských potrieb nechávajú na poslednú chvíľu, čo je aj pochopiteľné kvôli prázdninovému programu. Preto najmä mladé rozcestované rodiny čoraz viac na nákup školských pomôcok využívajú donáškovú službu Tesco Potraviny domov a všetko si objednajú pár dní pred začiatkom školského roka z pohodlia domova,“ uviedla Katarína Tokárová, E-commerce manažérka TESCO Stores SR.

Novinkou je, že nákup cez www.tesco.sk/potravinydomov teraz zákazníkom uľahčuje aj prehľadnejšie a jednoduchšie vyhľadávanie napríklad podľa čísla potrebného zošitu, ktoré vpíšu do vyhľadávača a vložia do nákupného vozíka. Kompletnú ponuku, viac ako 800 produktov určených veľkým či malým školákom, zákazníci nájdu aj v samostatnom oddelení Školské potreby. A navyše, ako darček, až do 2. septembra 2014 pri nákupe 6 ks Pribináčikov (125 g) získajú zákazníci darček - originálne školské dosky na zošity.

Do 14. septembra 2014 môžu zákazníci Tesco Potraviny domov využiť ešte stále prebiehajúcu akciu na dovoz všetkého tovaru prostredníctvom služby Tesco Potraviny domov v zníženej cene od 1,49 eura. Služba Klikni & Vyzdvihni je zadarmo, čím zákazníci ušetria až 1,99 eura. „V porovnaní s minulým rokom oveľa viac zaznamenávame online zákazníkov najmä z regiónov Košíc či Nitry, kde pôsobíme už vyše roka a darí sa nám tu oslovovať čoraz viac nových, lojálnych a spokojných zákazníkov. A taktiež darčeky, ktoré získavajú pri takomto nákupe, ich zakaždým potešia,“ uviedla Katarína Tokárová. Ako doplnila,  ľudia si čoraz viac začínajú vážiť svoj voľný čas, ktorý chcú venovať svojim blízkym a Tesco im ho touto formou privezie až k dverám.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni &Vyzdvihni?

• Služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90   lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Malackách, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Hlohovci, Leopoldove, Šali a Galante a v širokom okolí týchto miest.
  • Zákazník si pohodlne doma po registrácii cez webstránku tesco.sk/potravinydomov vytvorí nákupný zoznam z vyše 21-tisíc výrobkov – chladené, mrazené a trvanlivé potraviny, drogéria, vybraný priemyselný tovar.
  • Zvolí si čas dovozu, ktorý mu vyhovuje. K dispozícii má 7 dní v týždni, 2-hodinové časy rozvozu medzi 8.00 hod. a 22.00 hod.
  • Svoj nákup  si môže zákazník vyzdvihnúť aj osobne pri predajni denne od 8.00 do 22.00 hod. Stačí pri tvorení nákupného zoznamu tesco.sk/potravinydomov zvoliť možnosť Klikni & Vyzdvihni. (Služba funguje pri hypermarketoch – Tesco Extra Bratislava Zlaté piesky, Petržalka, Košice a Tesco Nitra).
  • Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
  • Služba dovozu tovaru Potraviny domov stojí od 2,49 € do 3,99 €, služba Klikni & Vyzdvihni stojí 1,99 €. V lete do 14. septembra 2014 je cena dovozu od 1,49 € a služba Klikni & Vyzdvihni je zadarmo.
  • Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:

Načítavám video...

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.