FerratumBank Vám pomôže aj pri školskom štarte

Ste po dovolenkách a letnom ošiali úplne vyžmýkaní? Energicky aj finančne? Tak to pre vás asi blížiaci sa štart školského roku nie je príliš dobrou správou. Nič s tým však nenarobíte. Najlepšou stratégiou bude, ak svoje dieťa vyzbrojíte dobrou náladou a nejakým malým, či väčším potešením. Školu by predsa malo začať s úsmevom na tvári. Doprajte žiakovi, či študentovi to, čo potrebuje. Veď je predsa správne ak vyučovanie zvládne ľavou zadnou.

Peniaze však neležia na chodníku

To určite netvrdíme. Veď nie každý má to šťastie, že má dostatočne veľký plat na to, aby mu zostali úspory. Hlavne po lete, keď ste sa snažili každému dopriať všetko na svete je náročné opäť vhupnúť do vôd bežného života. A v tejto chvíli nastupujeme my. Sme spoločnosť Ferratum, ktorá vám poskytne peniaze na čokoľvek. Skrátka na to, na čo ich potrebujete. Zbavte sa trápenia pre financie už teraz! Rýchlo, bez čakania a bez stresu skočíte do nového školského roku.

Pre našu pôžičku nemusíte urobiť takmer nič. Stačí ak vypíšete žiadosť cez SMS, alebo údaje dopíšete do online formulára, ktorý sa nachádza na každom Ferratum webe. Nesmie chýbať vaše meno, adresa, rodné číslo atď... Pokiaľ potrebujete peniaze skutočne super rýchlo, odporúčame doplniť aj číslo vášho účtu, ktoré zaručí, že pôžičku príjmete už do 24 hodín.

Aj menšie sumy potešia

Pre to, aby ste vybavili všetko, čo potrebujete nemusíte brať úver na milióny. Túži vaše dieťa po novom mobile? Budete mať svoju ratolesť stále pod kontrolou a navyše jej aj urobíte radosť. Tak neváhajte a pošlite nám SMS. Ponúkame sumy od 25 do 350 euro. Je len na vás, koľko peňazí si vyberiete. Výsledkom však bude zaručene veselý úsmev vášho študenta.

Peniaze vrátite na jeden krát, takže vás splátky nebudú strašiť ďalšie mesiace, alebo roky. Termín splatnosti si určíte vy. Vyberáte medzi 15 a 30 dňami. Po výplate skrátka splátku vrátite a všetko bude vyriešené. Pokiaľ máte nejaké otázky, neváhajte kontaktovať náš profesionálny a vždy milý tím pracovníkov zákazníckeho oddelenia.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!