Kvalita zo Žilinského kraja

Jedinečné výrobky a služby šikovných študentov stredných škôl.

Hľadáte unikátny darček z ocele či železa, potrebujete skriňu, stôl či novú knižnicu? Čo tak si ich zakúpiť priamo zo školy? Okrem ponúk veľkých obchodných reťazcov je tu i ďalšia možnosť ako si zaobstarať kvalitné produkty a zariadenie do kancelárie či do bytu za rozumnú cenu.  Žilinská župa prichádza s katalógom výrobkov a služieb stredných odborných škôl v jej zriaďovateľskej pôsobnosti. Nájdete v ňom širokú paletu predmetov od rôznych stojanov až po veľké šatníkové skrine či postele.

Originalita z liptovského regiónu

Všetky vyrobené predmety sa môžu popýšiť kvalitou, jedinečnosťou, ale aj domácim pôvodom. Vyrobili ich zlaté ruky začínajúcich remeselníkov z kysuckého regiónu. V katalógu nájdete nielen zmajstrované predmety, ale i služby stredných škôl. Študenti jednotlivých odborov ponúkajú autoopravárenske alebo stavebné práce, kadernícke, kozmetické, cateringové, aranžérske služby a mnohé ďalšie. Kompletný súhrn výrobkov a služieb nájdete na webe ŽSK v sekcii „náš kraj“. Katalóg poskytuje kompletné informácie spolu s kontaktnými údajmi na jednotlivé školy.

Talent  študentov z Liptova

Liptovský región zastupujú v katalógu mnohé župné školy. Medzi nimi SOŠ drevárska V Liptovskom Hrádku, Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši, SOŠ polytechnická v Ružomberku, SOŠ lesnícka D. J. Matejovie v Liptovskom Hrádku, Obchodná akadémia, v Liptovskom Mikuláši, Stredná zdravotnícka škola v Liptovskom Mikuláši, Spojená škola v Ružomberku a SOŠ stavebná v Liptovskom Mikuláši. Ponúkané produkty sú dôkazom toho, že aj na Liptove nám vyrastá množstvo mladých a talentovaných remeselníkov. Pestrou ponukou produktov  sa môže popýšiť liptovskohrádocká Stredná odborná škola drevárska. Výrobky zhotovujú individuálne podľa požiadaviek zákazníka. V Strednej odbornej škole polytechnickej v Ružomberku Vám zase na aute vymenia pneumatiky, olej a zdiagnostikujú celé vozidlo. Spojená škola v Ružomberku a Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši poskytujú cateringové a gastronomické služby, no okrem toho pečú pre svojich zákazníkov torty, zákusky a slané pečivo.

Kompletný súhrn výrobkov a služieb nájdete na webe ŽSK v sekcii „náš kraj“. Katalóg poskytuje kompletné informácie spolu s kontaktnými údajmi na jednotlivé školy. „Remeslo má zlaté dno. Táto ľudová múdrosť je stále aktuálna a vedeli by o tom rozprávať absolventi našich stredných odborných škôl v pôsobnosti Žilinskej župy. Okrem toho, že sa počas štúdia naučia praktické veci priamo do svojho profesionálneho života, väčšina z nich nemá problém po skončení školy  nájsť si uplatnenie vo svojom obore. Tento katalóg je akousi prehliadkou ich talentu a nadania, pretože sa spolupodieľajú pri výrobe jednotlivých výrobkov,“ informoval predseda ŽSK Juraj Blanár.

kod-r245_res.jpg

liptov-1-r133_res.jpgJ

liptov-2-r160_res.jpge

liptov-3-r135_res.jpgd

liptov-4-r131_res.jpgi

liptov-5-r668_res.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch