SmartRozvrh: Školské povinnosti pod kontrolou

Prestigio predstavuje novú mobilnú Android aplikáciu SmartRozvrh, ktorá je určená pre žiakov a študentov. Aplikácia slúži ako diár s pripomienkovačom, vďaka čomu má používateľ vždy po ruke presné informácie o jednotlivých predmetoch a súvisiacich povinnostiach, a to vrátane vyučovacích časov, domácich úloh a plánovaných testov.

SmartRozvrh Prestigio primárne poskytuje prehľad o školskom rozvrhu, načasovaní jednotlivých predmetov, prípadne príslušnej miestnosti, v ktorej výučba prebieha. Ku každému predmetu si študent môže poznačiť zadanú domácu úlohu či termín najbližšieho testu  a aplikácia ho následne na základe zadefinovaných  údajov  upozorní, kedy treba začať s prípravou. Rovnako tak je možné robiť si ku každému predmetu vlastné poznámky.

„Vďaka cenovej dostupnosti našich mobilných zariadení patria medzi ich majiteľov aj mnohí žiaci a študenti, preto sme sa rozhodli ponúknuť im na začiatku školského roka takúto jednoduchú pomôcku pre organizáciu školských povinností. Značiť si dôležité termíny a úlohy do smartfónu je pre mnohých z nich prirodzenejšie, ako si ich zapisovať do zošita, navyše, vďaka funkcii pripomienkovača na ne určite nezabudnú,“ dodáva na margo novej aplikácie produktový manažér značky Prestigio Dušan Priganc.

Majitelia mobilných zariadení  značky Prestigio s operačným systémom Android si SmartRozvrh môžu stiahnuť zdarma cez funkciu Inštalátor Prestigio alebo MultiStore Prestigio (podľa typu zariadenia) pre ostatných užívateľov je aplikácia dostupná na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logamic.rozvrh za cenu 4,99 eur.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.