SmartRozvrh: Školské povinnosti pod kontrolou

Prestigio predstavuje novú mobilnú Android aplikáciu SmartRozvrh, ktorá je určená pre žiakov a študentov. Aplikácia slúži ako diár s pripomienkovačom, vďaka čomu má používateľ vždy po ruke presné informácie o jednotlivých predmetoch a súvisiacich povinnostiach, a to vrátane vyučovacích časov, domácich úloh a plánovaných testov.

SmartRozvrh Prestigio primárne poskytuje prehľad o školskom rozvrhu, načasovaní jednotlivých predmetov, prípadne príslušnej miestnosti, v ktorej výučba prebieha. Ku každému predmetu si študent môže poznačiť zadanú domácu úlohu či termín najbližšieho testu  a aplikácia ho následne na základe zadefinovaných  údajov  upozorní, kedy treba začať s prípravou. Rovnako tak je možné robiť si ku každému predmetu vlastné poznámky.

„Vďaka cenovej dostupnosti našich mobilných zariadení patria medzi ich majiteľov aj mnohí žiaci a študenti, preto sme sa rozhodli ponúknuť im na začiatku školského roka takúto jednoduchú pomôcku pre organizáciu školských povinností. Značiť si dôležité termíny a úlohy do smartfónu je pre mnohých z nich prirodzenejšie, ako si ich zapisovať do zošita, navyše, vďaka funkcii pripomienkovača na ne určite nezabudnú,“ dodáva na margo novej aplikácie produktový manažér značky Prestigio Dušan Priganc.

Majitelia mobilných zariadení  značky Prestigio s operačným systémom Android si SmartRozvrh môžu stiahnuť zdarma cez funkciu Inštalátor Prestigio alebo MultiStore Prestigio (podľa typu zariadenia) pre ostatných užívateľov je aplikácia dostupná na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logamic.rozvrh za cenu 4,99 eur.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.