SmartRozvrh: Školské povinnosti pod kontrolou

Prestigio predstavuje novú mobilnú Android aplikáciu SmartRozvrh, ktorá je určená pre žiakov a študentov. Aplikácia slúži ako diár s pripomienkovačom, vďaka čomu má používateľ vždy po ruke presné informácie o jednotlivých predmetoch a súvisiacich povinnostiach, a to vrátane vyučovacích časov, domácich úloh a plánovaných testov.

SmartRozvrh Prestigio primárne poskytuje prehľad o školskom rozvrhu, načasovaní jednotlivých predmetov, prípadne príslušnej miestnosti, v ktorej výučba prebieha. Ku každému predmetu si študent môže poznačiť zadanú domácu úlohu či termín najbližšieho testu  a aplikácia ho následne na základe zadefinovaných  údajov  upozorní, kedy treba začať s prípravou. Rovnako tak je možné robiť si ku každému predmetu vlastné poznámky.

„Vďaka cenovej dostupnosti našich mobilných zariadení patria medzi ich majiteľov aj mnohí žiaci a študenti, preto sme sa rozhodli ponúknuť im na začiatku školského roka takúto jednoduchú pomôcku pre organizáciu školských povinností. Značiť si dôležité termíny a úlohy do smartfónu je pre mnohých z nich prirodzenejšie, ako si ich zapisovať do zošita, navyše, vďaka funkcii pripomienkovača na ne určite nezabudnú,“ dodáva na margo novej aplikácie produktový manažér značky Prestigio Dušan Priganc.

Majitelia mobilných zariadení  značky Prestigio s operačným systémom Android si SmartRozvrh môžu stiahnuť zdarma cez funkciu Inštalátor Prestigio alebo MultiStore Prestigio (podľa typu zariadenia) pre ostatných užívateľov je aplikácia dostupná na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logamic.rozvrh za cenu 4,99 eur.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.