Piatok, 26. apríl , 2019

Prihláste deti na bezplatné umelecké workshopy v SND

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spev a tanec.

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spevtanec.

Herecký workshop s členmi Činohry SND oboznámi detských účastníkov okrem iného s divadelnou prácou na javisku aj s užitočnými hereckými cvičeniami. Záujemcom o operu zdokonalí vokálne schopnosti spevácky workshop s poprednou slovenskou zbormajsterkou Janou Rýchlou. Pohybové zručnosti detským návštevníkom so záujmom o balet vylepší tanečný workshop pod vedením pedagógov z Tanečného konzervatória Evy Jaczovej.

Keďže bezplatné detské kurzy sa tešili vysokému záujmu už vlani na Medzinárodný deň detí v SND, z kapacitných dôvodov je nutné prihlásiť sa na herecký, spevácky alebo tanečný workshop najneskôr v stredu 10. septembra do 12.00 h na e-mailovej adrese dod@snd.sk. Vybraných účastníkov bude kontaktovať SND s oznámením o presnom čase konania workshopu.

Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?

Hodinky odložte, čas tu nikomu nič nehovorí, hovorí sprievodkyňa.

Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018

Obchodník s cennými papiermi Arca Brokerage House pokračoval v roku 2018 s výrazným rastom aktív pod svojou správou.

5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas

ČSOB svoje mobilné bankovníctvo zdokonaľuje už 9 rokov.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.