Prihláste deti na bezplatné umelecké workshopy v SND

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spev a tanec.

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spevtanec.

Herecký workshop s členmi Činohry SND oboznámi detských účastníkov okrem iného s divadelnou prácou na javisku aj s užitočnými hereckými cvičeniami. Záujemcom o operu zdokonalí vokálne schopnosti spevácky workshop s poprednou slovenskou zbormajsterkou Janou Rýchlou. Pohybové zručnosti detským návštevníkom so záujmom o balet vylepší tanečný workshop pod vedením pedagógov z Tanečného konzervatória Evy Jaczovej.

Keďže bezplatné detské kurzy sa tešili vysokému záujmu už vlani na Medzinárodný deň detí v SND, z kapacitných dôvodov je nutné prihlásiť sa na herecký, spevácky alebo tanečný workshop najneskôr v stredu 10. septembra do 12.00 h na e-mailovej adrese dod@snd.sk. Vybraných účastníkov bude kontaktovať SND s oznámením o presnom čase konania workshopu.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.