Prihláste deti na bezplatné umelecké workshopy v SND

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spev a tanec.

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spevtanec.

Herecký workshop s členmi Činohry SND oboznámi detských účastníkov okrem iného s divadelnou prácou na javisku aj s užitočnými hereckými cvičeniami. Záujemcom o operu zdokonalí vokálne schopnosti spevácky workshop s poprednou slovenskou zbormajsterkou Janou Rýchlou. Pohybové zručnosti detským návštevníkom so záujmom o balet vylepší tanečný workshop pod vedením pedagógov z Tanečného konzervatória Evy Jaczovej.

Keďže bezplatné detské kurzy sa tešili vysokému záujmu už vlani na Medzinárodný deň detí v SND, z kapacitných dôvodov je nutné prihlásiť sa na herecký, spevácky alebo tanečný workshop najneskôr v stredu 10. septembra do 12.00 h na e-mailovej adrese dod@snd.sk. Vybraných účastníkov bude kontaktovať SND s oznámením o presnom čase konania workshopu.

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná pre všetkých už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.