Prihláste deti na bezplatné umelecké workshopy v SND

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spev a tanec.

Slovenské národné divadlo na Deň otvorených dverí v sobotu 13. septembra 2014 pripravuje umelecké workshopy pre deti, ktoré môžu zadarmo absolvovať s odborníkmi na herectvo, spevtanec.

Herecký workshop s členmi Činohry SND oboznámi detských účastníkov okrem iného s divadelnou prácou na javisku aj s užitočnými hereckými cvičeniami. Záujemcom o operu zdokonalí vokálne schopnosti spevácky workshop s poprednou slovenskou zbormajsterkou Janou Rýchlou. Pohybové zručnosti detským návštevníkom so záujmom o balet vylepší tanečný workshop pod vedením pedagógov z Tanečného konzervatória Evy Jaczovej.

Keďže bezplatné detské kurzy sa tešili vysokému záujmu už vlani na Medzinárodný deň detí v SND, z kapacitných dôvodov je nutné prihlásiť sa na herecký, spevácky alebo tanečný workshop najneskôr v stredu 10. septembra do 12.00 h na e-mailovej adrese dod@snd.sk. Vybraných účastníkov bude kontaktovať SND s oznámením o presnom čase konania workshopu.

Spomaľovači internetu v mobile – 5 tipov ako s nimi zatočíte

Ušetriť čas vo svojom živote sa vám podarí aj zrýchlením činností, ktoré práve vykonávate.

Create your own map in a new museum

What would it look like if the powers that created our planet had modern computer technologies at their disposal?

Ako bojovať proti plesniam v interiéri

Príčinou vzniku plesní býva nadmerná vlhkosť stien, odkiaľ sa tam však nabrala? Bojovať proti nim môžete, až keď to zistíte.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.