Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

D O A S – developer, ktorý sa rozumie stavbám

Trh s nehnuteľnosťami neustále prekvitá.

Trh s nehnuteľnosťami neustále prekvitá.

Stále viac a viac developerských spoločností prichádza s novými projektmi, ktoré sľubujú inovatívne a kvalitné riešenia. Tieto subjekty však často so stavbou budov nemajú takmer žiadne skúsenosti, disponujú len s kapitálom, ktorý sa takto rozhodli investovať. Dokážu však svojim budúcim klientom poskytnúť kvalitu priestorov a služby na profesionálnej úrovni? Odpoveď na túto otázku prichádza niekedy až príliš neskoro. Preto ak hľadáte zaujímavé priestory na podnikanie či bývanie, stavte aj vy na rokmi overeného hráča na realitnom trhu a oboznámte sa s bohatými aktivitami investično – developerskej spoločnosti D O A S s.r.o.

Prečo spolupracovať s D O A S?

Určite aj sami podľa seba viete, že tie najlepšie skúsenosti získate len vlastnou prácou, ktorá vás zakaždým posunie o krôčik vpred. Viac ako 20 ročné skúsenosti spoločnosti D O A S nielen v oblasti plánovania a financovania výstavby, ale aj samotnej stavby, jej kompletizácie a prevádzky sú zárukou, že užívanie priestorov z ponuky spoločnosti neprináša žiadne skryté nástrahy, ale len výhody, z ktorých budete určite profitovať. Navyše, aj vy môžete získať maximálnu ústretovosť pri prispôsobovaní priestorov podľa vašich požiadaviek či nadštandardné služby, ktoré vám výrazne uľahčia využívanie nehnuteľností.

Projekty s pridanou hodnotou

D O A S ukrýva vo svojom portfóliu viacero zaujímavých a inovatívnych projektov, ktoré vždy prinášajú moderné trendy, nadčasovosť, sviežosť a súhru s prírodou. Príkladom je aj viacúčelový objekt AB D O A S na Košickej ulici v Bratislave určený najmä ako vhodné miesto na sídlo podnikania. V jeho blízkosti rovnako na Košickej ulici sa nachádza aj stavba VIKTÓRIA,

viktoriabytruzinov-31-490-pix-r686_res.jpg

ktorá ponúka moderné bývanie a kancelárie na prenájom takmer v centre Bratislavy s príjemným a tichým okolím plným zelene. Za zmienku určite stojí aj pozemkový projekt Mlynský klin v Senci, ktorý už našiel takmer všetkých svojich obyvateľov či pripravované pozemky na výstavbu rodinných domov v lokalite Senec - Čierna Voda.

Zlaté Krídlo – bývanie pod svahmi Karpát

Jednou zo súčasných výziev je kompletná realizácia technologicky a ekologicky vyspelého bytového komplexu Zlaté Krídlo v Bratislave. Táto novostavba v Rači poskytne pre svojich budúcich obyvateľov miesto na plnohodnotný život, kde sa nachádza naozaj všetko, čo potrebujú. V priestore s polosúkromným charakterom nájdu okrem moderných bytov aj kompletné služby, obchody či zelené plochy a detské ihriská. Zlaté Krídlo vďaka exkluzívnej lokalite priamo pod svahmi Karpát s priam rozprávkovým výhľadom na vinice ponúkne pre obyvateľov Bratislavy zaujímavú, doposiaľ nepoznanú formu bývania v meste.

Viac informácií nájdete na stránke www.doas.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.