Mestská dopravná spoločnosť je od septembra v online režime

Mestská dopravná spoločnosť opäť prichádza s novinkami, ktoré vnesú viac komfortu do cestovania. Do praxe zavádza wifi pripojenie na všetkých mestských i prímestských spojoch.

Mestská dopravná spoločnosť opäť prichádza s novinkami,  ktoré vnesú opäť viac komfortu do cestovania. Do praxe zavádza wifi pripojenie na všetkých mestských i prímestských spojoch.

POVAŽSKA BYSTRICA. Službu internetu môžu využívať cestujúci od prvého septembrového dňa. Novinka súvisí so zdokonalením informačného systému. Cestujúci mohli doposiaľ využiť služby textových správ, ktoré mali informatívny charakter.

Klasický stacionárny systém sa mení na systém videa, kde je možné spustiť i náučné filmy. Táto novinka má spríjemniť cestujúcim čas strávený v autobuse. „Stávame sa mestom, kde je internet vo všetkých 23 autobusových linkách, informuje riaditeľ a predseda predstavenstva MDS Jozef Keruľ.  Slúžiť bude nielen žiakom a študentom,  ale aj tým skôr narodeným. „Pre občanov mesta i okolia je to ďalší benefit. Aj keď tento trend zatiaľ nie je na Slovensku bežný, snažili sme sa byť opäť v predstihu,“ upresňuje.

Pridaný benefit cenu neovplyvní

Aj keď cena cestovného ide za všeobecným zdražovaním iba malým krôčikom, zvýšenie ceny zatiaľ spoločnosť nechystá. „Pokiaľ by sa cestovné pohybovalo v neúnosnej miere, zmeny by nastali. Zatiaľ sa však upravovať nebude,“ potvrdil Jozef Keruľ. „Zmeny sa nechystajú ani v cestovnom poriadku. Nastavený systém sa v praxi osvedčil a vyhovuje väčšine. Naďalej  komunikujeme s výbormi mestských častí, požiadavky ktorých zapracúvame do systému. Zmeny sa dejú iba v prípade požiadaviek väčšiny. Zo skúsenosti vieme, že úplnú spokojnosť nedosiahneme nikdy. Nespokojnosť je však pre nás hnacím motorom,“ dodal.

Spätná väzba – kvalitná služba

Spoločnosť MDS zakúpila v tomto roku dva nové autobusy v najmodernejšej výbave. Nákup ďalších zatiaľ nezvažuje, nakoľko vozový park je vo výbornom stave. „Musím skonštatovať, že o svoj majetok sa staráme dobre. Aj cestujúci sú oveľa disciplinovanejší než v minulosti. Všetko je to o myslení ľudí, ktoré sa už máličko zmenilo. Časy, kedy sme po víkendových zábavách v niektorých mestských častiach nachádzali zdevastované ranné spoje a volali policajné hliadky, sú už dúfam preč. Nehovorím, že sa tak občas nestane, ale deje sa to už v oveľa menšej miere. Čo nás však neustále prekvapuje, je nevšímavosť cestujúcich k tomu, čo sa deje okolo nich. Je im jedno, že spolucestujúci poškodzujú súkromný majetok, ktorý má priniesť komfort cestovania práve im. Ľahostajnosť a nespokojnosť idú ruka v ruke. Budeme radi, ak ľudia začnú o problémoch viac diskutovať. Máme  vlastnú web stránku: www.mds.sk  a v komunikácii so zákazníkmi využívame aj facebook, takže každý podnetný návrh prispeje k skvalitneniu služby a zaručí spokojnosť,“  dodáva riaditeľ spoločnosti.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.