Deň otvorených dverí v SND si užilo až 9-tisíc návštevníkov

Slovenské národné divadlo (SND) po piatkovom galakoncerte Peter Mikuláš 60 pokračovalo v otvorení jubilejnej 95. sezóny s čoraz obľúbenejším podujatím Deň otvorených dverí (DOD).

Slovenské národné divadlo (SND) po piatkovom galakoncerte Peter Mikuláš 60 pokračovalo v otvorení jubilejnej 95. sezóny s čoraz obľúbenejším podujatím Deň otvorených dverí (DOD). Do novej budovy SND na Pribinovej ulici dnes v sobotu 13. septembra 2014 zavítalo približne 9-tisíc návštevníkov, čo je takmer dvojnásobne viac ako vlani.

Mimoriadny záujem vzbudila autogramiáda bezmála šesťdesiatich umelcov našej prvej scény, na ktorej nechýbali herci, operní speváci a baletní tanečníci.

Návštevníci veľmi radi využili aj exkurzie, vďaka ktorým sa im naskytla príležitosť nahliadnuť do divadelného zákulisia, tentoraz výnimočne aj do Umelecko-dekoračných dielní SND.

Najmladších divákov upútal atraktívny program v detskej zóne, lákadlom pre nich boli mnohé ďalšie atrakcie a tešili sa takisto z možnosti absolvovať bezplatné umelecké workshopy.

Slovenské národné divadlo ďakuje všetkým návštevníkom Dňa otvorených dverí a spolu s umelcami sa teší na ďalšie stretnutia na predstaveniach v novej sezóne.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.