Deň otvorených dverí v SND si užilo až 9-tisíc návštevníkov

Slovenské národné divadlo (SND) po piatkovom galakoncerte Peter Mikuláš 60 pokračovalo v otvorení jubilejnej 95. sezóny s čoraz obľúbenejším podujatím Deň otvorených dverí (DOD).

Slovenské národné divadlo (SND) po piatkovom galakoncerte Peter Mikuláš 60 pokračovalo v otvorení jubilejnej 95. sezóny s čoraz obľúbenejším podujatím Deň otvorených dverí (DOD). Do novej budovy SND na Pribinovej ulici dnes v sobotu 13. septembra 2014 zavítalo približne 9-tisíc návštevníkov, čo je takmer dvojnásobne viac ako vlani.

Mimoriadny záujem vzbudila autogramiáda bezmála šesťdesiatich umelcov našej prvej scény, na ktorej nechýbali herci, operní speváci a baletní tanečníci.

Návštevníci veľmi radi využili aj exkurzie, vďaka ktorým sa im naskytla príležitosť nahliadnuť do divadelného zákulisia, tentoraz výnimočne aj do Umelecko-dekoračných dielní SND.

Najmladších divákov upútal atraktívny program v detskej zóne, lákadlom pre nich boli mnohé ďalšie atrakcie a tešili sa takisto z možnosti absolvovať bezplatné umelecké workshopy.

Slovenské národné divadlo ďakuje všetkým návštevníkom Dňa otvorených dverí a spolu s umelcami sa teší na ďalšie stretnutia na predstaveniach v novej sezóne.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.