Ferratum rýchla výpomoc v núdzi

Sme FerratumBank a objavíme sa vždy vtedy, keď zapískate. Podporíme vás finančne, no čo je hlavné, dáme vám istotu že môžete mať peniaze vždy keď ich potrebujete.

Hľadáte partnera, ktorý vás nezradí práve vo chvíľach keď potrebujete pomôcť? Chcete mať pri sebe vždy niekoho, v kom môžete mať oporu? No nie práve fyzickú, ale hlavne psychickú a finančnú? Práve ste takého partnera našli. Sme Ferratum a objavíme sa vždy vtedy, keď zapískate. Podporíme vás finančne, no čo je hlavné, dáme vám istotu že môžete mať peniaze vždy keď ich potrebujete. Znížite tak riziko stresu a budete kľudnejší a spokojnejší. Tak neváhajte a využite naše malé pôžičky na čokoľvek.

Stačí poslať SMS

Získať pôžičku je dnes jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Zabudnite na nekonečné čakanie v radoch na úradoch a pobočkách. Zabudnite na nekončiace sa hromady formulárov, papierov, dokumentov a potvrdení. Rovnako môžete v kľude zbudnúť aj na zbytočné utrácanie peňazí za kopírovanie, kolkovanie a overovanie dokumentov. Viete čo od vás potrebujeme my? Len občiansky preukaz a 5 minút času.

Razantne sme sa vrhli na zmenu vo svete požičiavania peňazí. Odkedy spoznáte nás, bude sa vám žiť ľahšie. Tak to poďte skúsiť. Vytiahnite mobil, alebo sa pripojte na internet. SMS žiadosť a online formulár, ktorý nájdete na našich stránkach obsahujú v podstate totožné žiadosti. Stačí vypísať niekoľko základných údajov a žiadosť odoslať.

Jednoduchosť je praktická

A to je skutočne pravda. Tým, že sme zjednodušili proces vybavovania rýchlej pôžičky, začali sme revolúciu. Pôžička už nie je to čo bola predtým. A už nikdy nebude. Dnes je to už dostupná a príťažlivá služba, ktorá pomáha ľuďom, ktorí sú v núdzi. Okrem toho sme jediná banka, ktorá poskytne bez problémov a otázok pôžičku takmer komukoľvek.

Nech ste na dôchodku, na materskej, či na škole, peniaze máte takmer isté. Stačí sa len nebáť a skúsiť to. Najmenšia čiastka pre požičanie je 25 euro. Pokiaľ chcete len pokus, nič vám v ňom nebráni. Takúto malú čiastku dokáže vrátiť každý.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.