Trenčianska univerzita myslí aj na aktívne starnutie

V septembri 2013 sa na pôde Trenčianskej univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne otvorí už 13. ročník univerzity tretieho veku. Štúdium ponúka občanom vo veku 50 + možnosť kvalitného celoživotného vzdelávania, osobnostného rozvoja a sociálneho zaradenia sa do vysokoškolského prostredia. Pripravovaný ročník univerzity tretieho veku je jedinečný pre svoju orientáciu na získanie dôležitých kompetencií, zručností pre kvalitnejší život nielen seniorov.

0118-r957_res.jpg

Z bohatej ponuky vzdelávania vyberáme témy ako sú bezpečnosť automobilovej dopravy, spoločenská a psychologická komunikácia, história Trenčianskeho regiónu, práca s počítačmi, tabletmi a smart telefónmi pre bežných užívateľov, finančná gramotnosť, výtvarné umenie – kreslenie a keramika.

img6150-r101_res.jpg

Reagujeme aj na požiadavky štúdia cudzích jazykov – anglický jazyk, nemecký jazyk a komunikáciu v ruskom jazyku, ktorý väčšina z cieľovej skupiny univerzity tretieho veku ovládala. Aktivity sú financované z prostriedkov Európskej únie v rámci Operačného programu Vzdelávanie.

Podávanie prihlášok je možné do 30. septembra 2014 prostredníctvom internetovej stránky www.utv.tnuni.sk.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.