Dve ocenenia pre študentov Stavebnej fakulty STU

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014.

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Galérii urbanizmu a architektúry hlavného mesta SR Bratislava Archa na Uršulínskej ulici v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014. Ceny si prevzali aj dvaja študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

V medzinárodnej konkurencii zvíťazil Bc. LukášRešutík, študent odboru Architektonické konštrukcie a projektovanie. Téma súťaže oslovila aj Bc.LukášaVargica, študenta odboru Pozemné stavby a architektúra, ktorý získal 5. miesto.

dve ocenenia pre študentov stavebnej fakulty stu

Ing. arch. Katarína Minarovičová, PhD., koordinátor súťaže na SvF STU

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.