Dve ocenenia pre študentov Stavebnej fakulty STU

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014.

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Galérii urbanizmu a architektúry hlavného mesta SR Bratislava Archa na Uršulínskej ulici v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014. Ceny si prevzali aj dvaja študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

V medzinárodnej konkurencii zvíťazil Bc. LukášRešutík, študent odboru Architektonické konštrukcie a projektovanie. Téma súťaže oslovila aj Bc.LukášaVargica, študenta odboru Pozemné stavby a architektúra, ktorý získal 5. miesto.

dve ocenenia pre študentov stavebnej fakulty stu

Ing. arch. Katarína Minarovičová, PhD., koordinátor súťaže na SvF STU

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.