Dve ocenenia pre študentov Stavebnej fakulty STU

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014.

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Galérii urbanizmu a architektúry hlavného mesta SR Bratislava Archa na Uršulínskej ulici v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014. Ceny si prevzali aj dvaja študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

V medzinárodnej konkurencii zvíťazil Bc. LukášRešutík, študent odboru Architektonické konštrukcie a projektovanie. Téma súťaže oslovila aj Bc.LukášaVargica, študenta odboru Pozemné stavby a architektúra, ktorý získal 5. miesto.

dve ocenenia pre študentov stavebnej fakulty stu

Ing. arch. Katarína Minarovičová, PhD., koordinátor súťaže na SvF STU

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.