Dve ocenenia pre študentov Stavebnej fakulty STU

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014.

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Galérii urbanizmu a architektúry hlavného mesta SR Bratislava Archa na Uršulínskej ulici v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014. Ceny si prevzali aj dvaja študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

V medzinárodnej konkurencii zvíťazil Bc. LukášRešutík, študent odboru Architektonické konštrukcie a projektovanie. Téma súťaže oslovila aj Bc.LukášaVargica, študenta odboru Pozemné stavby a architektúra, ktorý získal 5. miesto.

dve ocenenia pre študentov stavebnej fakulty stu

Ing. arch. Katarína Minarovičová, PhD., koordinátor súťaže na SvF STU

Spomaľovači internetu v mobile – 5 tipov ako s nimi zatočíte

Ušetriť čas vo svojom živote sa vám podarí aj zrýchlením činností, ktoré práve vykonávate.

Create your own map in a new museum

What would it look like if the powers that created our planet had modern computer technologies at their disposal?

Ako bojovať proti plesniam v interiéri

Príčinou vzniku plesní býva nadmerná vlhkosť stien, odkiaľ sa tam však nabrala? Bojovať proti nim môžete, až keď to zistíte.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.