Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Dve ocenenia pre študentov Stavebnej fakulty STU

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014.

Na sklonku akademického roka 2013/2014 sa v Galérii urbanizmu a architektúry hlavného mesta SR Bratislava Archa na Uršulínskej ulici v Bratislave uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien medzinárodnej študentskej súťaže Xella 2014. Ceny si prevzali aj dvaja študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

V medzinárodnej konkurencii zvíťazil Bc. LukášRešutík, študent odboru Architektonické konštrukcie a projektovanie. Téma súťaže oslovila aj Bc.LukášaVargica, študenta odboru Pozemné stavby a architektúra, ktorý získal 5. miesto.

dve ocenenia pre študentov stavebnej fakulty stu

Ing. arch. Katarína Minarovičová, PhD., koordinátor súťaže na SvF STU

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.