Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Slávnostná imatrikulácia na Stavebnej fakulte STU

V pondelok 22. septembra 2014 zložením slávnostného imatrikulačného sľubu sa 693 riadne zapísaných študentov prvého roka bakalárskeho štúdia na SvF STU v Bratislave začlenilo do akademickej obce.

„Sľubujem pred Vami, Vaša Spektabilita, že v tejto slávnostnej chvíli preberám na seba čestné záväzky a povinnosti študenta Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave a člena jej akademickej obce. Vedome sa staviam do radu tých, ktorí vynakladajú všetky svoje sily a schopnosti v záujme rozvoja a pokroku našej spoločnosti. Zaväzujem sa konať vždy tak, aby som ďalej šíril dobré meno fakulty Slovenskej technickej univerzity a mladého pokolenia, ku ktorému patrím. Chcem usilovne študovať a využiť všetky možnosti, aby som sa po skončení štúdia stal odborne a spoločensky užitočným."

slávnostná imatrikulácia na stavebnej fakulte stu

V pondelok 22. septembra 2014 zložením slávnostného imatrikulačného sľubu sa 693 riadne zapísaných študentov prvého roka bakalárskeho štúdia na Stavebnej fakulte STU v Bratislave začlenilo do akademickej obce so všetkými právami a povinnosťami. Týmto slávnostným aktom sa zároveň začal nový akademický rok 2014/2015 pre všetkých študentov fakulty.

slávnostná imatrikulácia na stavebnej fakulte stu

Mgr. Valéria Kocianová, text a foto

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.