Slávnostná imatrikulácia na Stavebnej fakulte STU

V pondelok 22. septembra 2014 zložením slávnostného imatrikulačného sľubu sa 693 riadne zapísaných študentov prvého roka bakalárskeho štúdia na SvF STU v Bratislave začlenilo do akademickej obce.

„Sľubujem pred Vami, Vaša Spektabilita, že v tejto slávnostnej chvíli preberám na seba čestné záväzky a povinnosti študenta Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave a člena jej akademickej obce. Vedome sa staviam do radu tých, ktorí vynakladajú všetky svoje sily a schopnosti v záujme rozvoja a pokroku našej spoločnosti. Zaväzujem sa konať vždy tak, aby som ďalej šíril dobré meno fakulty Slovenskej technickej univerzity a mladého pokolenia, ku ktorému patrím. Chcem usilovne študovať a využiť všetky možnosti, aby som sa po skončení štúdia stal odborne a spoločensky užitočným."

slávnostná imatrikulácia na stavebnej fakulte stu

V pondelok 22. septembra 2014 zložením slávnostného imatrikulačného sľubu sa 693 riadne zapísaných študentov prvého roka bakalárskeho štúdia na Stavebnej fakulte STU v Bratislave začlenilo do akademickej obce so všetkými právami a povinnosťami. Týmto slávnostným aktom sa zároveň začal nový akademický rok 2014/2015 pre všetkých študentov fakulty.

slávnostná imatrikulácia na stavebnej fakulte stu

Mgr. Valéria Kocianová, text a foto

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.