Nezohnali ste lístky na Slovan? Niké ich rozdá ešte 250!

Len v Niké možno získať lístky na všetky tri domáce zápasy Slovana v Európskej lige zadarmo!

Len v Niké možno získať lístky na všetky tri domáce zápasy Slovana v Európskej lige zadarmo! Stačí si len na správnom mieste a v správnom čase staviť na vybrané zápasy.

Získať vstupenky na európske vystúpenia Slovana na domácej pôde za neobvykle výhodných podmienok bude jednoduché. Stačí, ak budete medzi prvými 250 tipérmi, ktorí si v sobotu 27. septembra od 10:00 v pobočkách Niké stavia na zápasy Slovan – Neapol, Slovan – Sparta  a Sparta – Slovan za minimálne 40 eur, automaticky získate lístky (v hodnote 50 eur) na všetky tri domáce stretnutia belasých v Európskej lige. A keď natipujete správne, tak navyše získate peknú sumu!

„Ako partner Slovana sme nesmierne hrdí, že sa mužstvo predstaví v druhej najprestížnejšej súťaži klubov. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli pripraviť pre tipérov a futbalových fanúšikov akciu, ktorá im prinesie domáce súboje s Neapolom, Spartou a s Bernom naživo,“ uviedol Roman Berger, prevádzkový riaditeľ Niké.

Neváhajte, buďte v sobotu o 10:00 v pobočke prví a využite túto jedinečnú ponuku. S Niké môžete vidieť Neapol, Spartu, či Bern naživo a zároveň na tom zarobiť.

Akcia prebieha len v pobočkách a Nikinkách a platí len pre členov Klubu Niké. Na jednu klubovú kartu je možné získať najviac dva balíčky vstupeniek. Presné znenie pravidiel nájdete v pobočkách Niké, alebo TU

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.