Pri zmene dodávateľa plynu môžete túto jeseň ušetriť

Ak sa zákazník rozhodne pre zmenu ešte pred blížiacou sa vykurovacou sezónou, môže ušetriť už túto jeseň.

Každý podnikateľ sa dennodenne zaoberá otázkou, ako zefektívniť svoje náklady, aby viedli k zvyšovaniu zisku. Platba za energie predstavuje pre firmy výrazné výdavky. Navyše, veľa času zaberie aj kontrolovanie faktúr od viacerých dodávateľov a v prípade akýchkoľvek problémov komunikovanie s viacerými firmami. ZSE prichádza s ponukou, ktorá živnostníkom a firmám prinesie nielen úsporu, ale zlúči im dodávku plynu a elektriny pod jednu strechu.

Pre podniky, v ktorých sa plyn využíva nielen na kúrenie, ale aj na ohrev vody, či vo výrobných procesoch, predstavuje platba za plyn výrazné výdavky. ZSE v rámci aktuálnej akcie garantuje živnostníkom, malým a väčším firmám až o 26% nižšie ceny za dodávku plynu v porovnaní s dominantným dodávateľom.

Zmena dodávateľa je pritom veľmi jednoduchá, pretože ZSE zrealizuje všetky potrebné kroky za zákazníka. Celý proces zmeny sa samozrejme uskutoční  bez akéhokoľvek prerušenia dodávok plynu. Dokonca nie sú potrebné ani žiadne technické úpravy, nemení sa potrubie ani plynomer. Zmena sa prejaví iba v nižších účtoch za plyn a v jednoduchšej komunikácii s jedným dodávateľom oboch komodít.

Odoberať elektrinu aj plyn od rovnakej spoločnosti je mimoriadne výhodné, teda nielen pre úsporu, ale aj z hľadiska šetrenia času. Vybavovať všetko pod jednou strechou je efektívnejšie a jednoduchšie. ZSE je otvorená spoločnosť a ponúka zákazníkom možnosť komunikovať svoje požiadavky presne tak, ako im to vyhovuje. „ Aj v dnešnej uponáhľanej dobe sa nájde veľa zákazníkov, ktorí uprednostňujú pred mailovou komunikáciou osobný kontakt. Preto sme upravili otváracie hodiny na ZSE Centrách tak, aby boli prístupné aj mimo štandardnej pracovnej doby. V prípade väčších firiem má zákazník prideleného aj osobného konzultanta, na ktorého sa môže obrátiť  24 hodín denne. Zákazníci oceňujú to, že sa im venuje jeden zamestnanec, ktorý pozná ich situáciu a vie pre nich pripraviť riešenia na mieru nielen v cenovej oblasti, ale aj v oblasti energetického poradenstva a efektívnosti,“ vysvetľuje výhody osobného kontaktu so zákazníkom Ing. Michal Hagendorf, vedúci riadenia predaja v ZSE. Ak ale zákazník uprednostňuje elektronickú komunikáciu, všetko vybaví aj online a tiež „pod jednou strechou“ na adrese plyn@zse.sk.

A prečo sa rozhodnúť pre zmenu dodávateľa plynu ešte dnes? Rýchlym rozhodnutím možno ušetriť hneď dvakrát. Všetci živnostníci, malé, stredné aj veľké firmy majú zo zákona povinnosť zrealizovať aspoň raz ročne revíziu plynových zariadení, ideálne pred zimnou vykurovacou sezónou. Dokonca aj za revíziu zaplatia zákazníci ZSE oproti bežnej trhovej cene až o tretinu menej.

„Nielen výhodnejšia cena, ale aj dôveryhodnosť, stabilita a vysoká úroveň zákazníckej starostlivosti dodávateľa sú atribúty, ktoré sú pre zákazníka čoraz dôležitejšie. Milión zákazníkov a dlhoročné skúsenosti potvrdzujú, že ZSE takýmto dodávateľom je,“ dodáva Ing. Michal Hagendorf.

Viac sa o ponuke dozviete na plyn@zse.sk alebo v ZSE Centre.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.