Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Páni, akú vôňu zvoliť na večer?

Časy, keď muž mal voňať potom a tabakom už sú dávno preč!

Aj páni si potrpia starostlivo na výber vône. Takej, ktorá bude odrazom ich osobnosti a preferencií, ale aj takej, ktorá zaujme opačné pohlavie. My ženy oceňujeme mužnosť a silu, čo platí aj o vôňach. Drevité, korenisté, aromatické akordy dostanú každú z nas do kolien.

Giorgio Armani nielen svojimi módnymi kolekciami, ale aj vôňami a talianskou eleganciou vie, čo sa nosí. Ako na tele, tak aj na koži. Eau de Nuit je už podľa názvu určená po zotmení, na romantickú večeru alebo na párty. Zmyselne pošteklí korením ako kardamón a muškátový oriešok a atmosféru odľahčí sviežejším bergamotom.

Bergamot otvára kompozíciu aj výnimočnej vône Bottega Venneta, ktorá vás prenesie takmer celým svetom vďaka akordom ako sibírska borovica, balkánsky jalovec, jamajské korenie a stredomorská šalvia. Túto spanilú jazdu ukončíte Indonézskym pačuli a animalistickou kožou v základe. Ak hľadáte niečo nevšedné a iné, menej komerčné, táto vôňa by mohla byť tou správnou voľbou.

Ak máte rád adrenalín a rýchla jazda vám rozprúdi krv v žilách, ponúkame vám vôňu Bentley eau so Intense, ktorá ponúka okrem intenzívnej vône, aj intenzívne zážitky. Opäť tu nachádzame kožu, sýte africké geránium, šalviu, aromatický rum a škoricu, doplnenú v základe cédrovým drevom a pačuli.

Legendárny Fahrenheit odľahčenou verziou Aqua sa približuje mladším generáciám. Jeho pôvodná verzia sa stala takmer kultom, no pre mladú generáciu pôsobí ťažkopádne. Preto ak ste mladý telom alebo aspoň duchom, môže vás zaujať svojim odľahčeným vrchným tónom grepu a mandarínky, voňavou filakou a sviežou mätou a vetiverom.

Váše Parfemy.sme.sk,
odborník na parfémy a kozmetiku

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.