Absolventi geodézie po 50-tich rokoch na svojej alma mater

Stretnutia absolventov, seniorov našej alma mater po 50-tich rokoch sú príležitosťou porozprávať sa a zaspomínať si na študentské časy, aktívnu prácu, rodinný život. V súzvuku so životným mottom - „vezmi si čas na priateľov skôr, než ti priateľov vezme čas“ - sú takéto stretnutia s pribúdajúcim vekom vzácnosťou.

absolventi geodézie po 50-tich rokoch na svojej alma mater

32 inžinierov, absolventov Odboru geodézia Stavebnej fakulty Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave, ktorí študovali v rokoch 1959-1964, si z príležitosti slávnostnej polstoročnice od svojej promócie prevzalo Pamätné diplomy potvrdzujúce ich 50-ročnú úspešnú prácu vo svojom odbore.

absolventi geodézie po 50-tich rokoch na svojej alma mater

V slávnostnom príhovore dekan prof. Alojz Kopáčik vyzdvihol poslanie profesného smeru prítomných absolventov a poďakoval im za ich cenný prínos pre dobré meno fakulty doma  ako i v zahraničí. Do ďalších rokov im zaželal ešte veľa zdravia, veselú myseľ a radosť zo života.

absolventi geodézie po 50-tich rokoch na svojej alma materabsolventi geodézie po 50-tich rokoch na svojej alma mater

V mene absolventov sa k prítomným prihovorilIng. Štefan Špaček, ktorého rozpomienky na školské roky a na bývalých pedagógov, u ktorých museli zdolávať „rôznym spôsobom“ mnohé náročné skúšky či zadania, vylúdilina tvárach zúčastnenýchnejeden úsmev. Príjemná, neopakovateľná atmosféra spoločenskej slávnosti pokračovala aj počas návštevy troch katedier – Katedry geodézie, Katedry mapovania a pozemkových úprav a Katedry geodetických základov SvF, na ktorých sa vzácnej návšteve venovali -  Ing. Fraštia, Ing. Fencík a doc. Janák. Patrí im naše poďakovanie!

„Krásni mladí ľudia sú hračka prírody, ale krásni starí ľudia sú umelecké diela.“

J.W.Goethe

Mgr. Valéria Kocianová

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana