University Day 2014

Rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. reprezentoval našu univerzitu na konferencii University Day 2014. S modernými on-line nástrojmi vzdelávania...

Rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. reprezentoval našu univerzitu na konferencii University Day 2014.

01-r788_res.jpg

Na konferencii boli prezentované moderné riešenia overené biznis segmentom, ktoré majú veľký potenciál i v školskom sektore. Presvedčila sa o tom aj viac než stovka hostí konferencie, a to nielen odborníci v oblasti informatizácie na akademickej pôde, ale aj rektori univerzít a zástupcovia ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR. Na stretnutí sa diskutovalo o najnovších technologických trendoch, ako aj aktuálnych možnostiach a stratégiách škôl v rámci pripravovaných výziev a operačného programu Výskum a inovácie.

05-r124_res.jpg

S modernými on-line nástrojmi vzdelávania na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne vystúpil s prednáškou náš rektor spolu s kolegom Ing. Mgr. Petrom Bučekom.

02-r732_res.jpg

Tento rok pripravili pre hostí konferencie aj unikátnu diskusnú platformu, v ktorej sa stretli zástupcovia akademickej sféry a technologickí lídri. Témou diskusie boli nové programové obdobie, plány, projekty a technologické výzvy v najbližšom období, a tiež spolupráca univerzít s komerčnou sférou, najmä v oblasti výskumu. Diskusie sa zúčastnil rektor našej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. spolu s ďalšími významnými hosťami.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.