Nové auto na pôžičku?

Snívate o novom aute a stále zvažujete možnosti? Nemáte potrebnú hotovosť a lízing vám nevyhovuje? S Pôžičkou na auto, od spoločnosti Cetelem, nemusíte zložiť akontáciu a auto bude od začiatku vaše.

auto550x357-r569_res.jpgBRATISLAVA 24. septembra - Už dlhšiu dobu snívate o novom aute a stále zvažujete možnosti? Nemáte potrebnú hotovosť a lízing vám nevyhovuje? Možno práve teraz nastal najvhodnejší moment zrealizovať svoje plány. Existuje totiž alternatíva, ktorá stojí za zváženie. S Pôžičkou na auto, ktorú ponúka spoločnosť Cetelem, nemusíte zložiť akontáciu a auto bude od začiatku vašim majetkom. Neručíte automobilom ani nepotrebujete ručiteľa.

Úrok od 6,59%, žiadne poplatky
Pokiaľ ste s kúpou auta až doteraz otáľali, dobrou správou je, že aktuálne môžete využiť zvýhodnenú ponuku spoločnosti Cetelem Slovensko. "Do konca októbra ponúkame záujemcom o kúpu nového auta možnosť získať pôžičku s mimoriadne výhodným fixným úrokom už od 6,59% ročne, ktorý sa nemení po posúdení úveru, ani počas celej doby splatnosti úveru", upresňuje Andrea Trebuľová zo spoločnosti Cetelem. Maximálna výška úroku pritom neprekročí 11,29% ročne a neplatíte poplatky za spracovanie, poskytnutie či správu úveru. Bezplatne tiež môžete uhradiť mimoriadnu splátku alebo predčasne doplatiť úver.

Jednoducho, prehľadne, ONLINE
Zdĺhavé vybavovanie, papierovačky, návštevy pobočiek v dobe internetu už nie sú nevyhnutné. Na vás je, aby ste si vybrali značku, model a farbu vášho nového auta. Jeho financovanie vyriešite pohodlne ONLINE, pokojne aj zo svojej obývačky. Pôžičku na auto až do 34 000 EUR si sami nakombinujete prostredníctvom kalkulačky umiestnenej na stránke spoločnosti Cetelem. Vyberiete si najvýhodnejšiu kombináciu parametrov úveru, vyplníte žiadosť a odošlete. Výsledok predbežného posúdenia žiadosti sa dozviete okamžite. Následne odošlete potrebné doklady na overenie poštou a pokiaľ je všetko v poriadku, peniaze na nové auto môžete mať do troch dní na svojom bankovom účte.

Čo ak sa vám nakopia výdavky?
Nevadí, raz ročne vám umožnia odložiť si mesačnú splátku. Tá sa presunie na koniec doby splatnosti tak, aby ste nasledujúci mesiac nemuseli hradiť dve mesačné splátky naraz. Splátku je možné odložiť až tri krát počas splatnosti úveru. Pokiaľ sa však dostanete do situácie, ktorá vám dlhodobo skomplikuje splácanie, určite oceníte poistenie schopnosti splácať úver, pretože splácanie úveru za vás môže prevziať poisťovňa. Vybrať si môžete z niekoľkých balíkov poistenia, preto sa tomu oplatí chvíľku venovať a vybrať si ten najvhodnejší pre vás.

www.cetelem.sk

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!