Kylie Minogue odštartovala Kiss Me Once Tour

Európska časť dlhoočakávaného turné megahviezdy Kylie Minogue odštartovala včera koncertom v Liverpoole. A o necelý mesiac, už 19. októbra 2014 privíta túto popovú divu Bratislava.

Kylie Minogue Kiss Me Once Tour odštartovala!

Európska časť dlhoočakávaného turné megahviezdy Kylie Minogue odštartovala včera koncertom v Liverpoole. A o necelý mesiac, už 19. októbra 2014 privíta túto popovú divu Bratislava. Koncert Kylie Minogue sa uskutoční v Slovnaft Aréne na Zimnom štadióne O. Nepelu - http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue .

Pozrite si krátky „teaser“ z príprav na toto bombastické turné: http://youtu.be/_n0C7rdAvbg

Vstupenky na bratislavský koncert Kylie Minogue v rámci je túry Kiss Me Once kúpite na stránke http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/buy

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.