Trnava zažije večer bojových umení

Mestská športová hala bude v piatok 3. októbra žiť bojovými umeniami, ktoré predvedú kluby z Trnavy.

Mestská športová hala bude v piatok 3. októbra žiť bojovými umeniami, ktoré predvedú kluby z Trnavy.

TRNAVA. Akcia Festival bojových umení sa do Trnavy vráti po dvojročnej prestávke. V Mestskej športovej hale sa diváci môžu tešiť na prehliadku siedmych trnavských klubov, ktoré sa venujú bojovým umeniam. „Akcia je zameraná na ukážky bojových umení a v prestávke bude krátky exkurz do histórie tohto umenia. Záujemcovia sa môžu tešiť aj na plagát s informáciami a kontaktmi na všetky účinkujúce kluby. Ak sa niekomu niečo zapáči, na informačnom letáku si nájde kontakt na trénera, alebo klub,“ informoval Eduard Guniš z Odboru vzdelávania, športu a kultúry v Trnave.

Máme byť na čo hrdí

Bojové umenia sú samé o sebe zaujímavé, majú duchovný rozmer. „Trnava ma šikovných cvičencov, máme byť na čo hrdí. Osobne si myslím, že ľudia nebudú ľutovať, ak prídu. Naposledy bola hala plná,“ informoval Guniš.

Mládež ma vstup zdarma

Festival bojových umení sa uskutoční v piatok 3. októbra od 19.30 hod. Hala bude pre verejnosť otvorená od 19.00 hod., predaj lístkov je však naplánovaný už od 17.30 hod. Predpokladaný koniec akcie je o 21.00 hod. „Cena jedného lístka sú tri eurá. Myslím si, že to nie je zaťažujúca suma a navyše vstupné platí len pre dospelých a deti od 15 rokov, čo znamená, že deti a mládež do 15 rokov a dôchodcovia, majú vstup zdarma,“ ukončil Eduard Guniš.

TRNAVSKÉ KLUBY, KTORÉ SA PREDSTAVIA:

Aikido dojo Trnava
Karate klub Slovšport Trnava

Judo Club AŠK Slávia Trnava

Taekwondo klub Trnava

Klub bojových umení Plachtiaci orol

Bojové umenie Wing Tsun Trnava

CBŠ Perun Gym Trnava

festivaltt-r163_res.jpg

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.