Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Trnava zažije večer bojových umení

Mestská športová hala bude v piatok 3. októbra žiť bojovými umeniami, ktoré predvedú kluby z Trnavy.

Mestská športová hala bude v piatok 3. októbra žiť bojovými umeniami, ktoré predvedú kluby z Trnavy.

TRNAVA. Akcia Festival bojových umení sa do Trnavy vráti po dvojročnej prestávke. V Mestskej športovej hale sa diváci môžu tešiť na prehliadku siedmych trnavských klubov, ktoré sa venujú bojovým umeniam. „Akcia je zameraná na ukážky bojových umení a v prestávke bude krátky exkurz do histórie tohto umenia. Záujemcovia sa môžu tešiť aj na plagát s informáciami a kontaktmi na všetky účinkujúce kluby. Ak sa niekomu niečo zapáči, na informačnom letáku si nájde kontakt na trénera, alebo klub,“ informoval Eduard Guniš z Odboru vzdelávania, športu a kultúry v Trnave.

Máme byť na čo hrdí

Bojové umenia sú samé o sebe zaujímavé, majú duchovný rozmer. „Trnava ma šikovných cvičencov, máme byť na čo hrdí. Osobne si myslím, že ľudia nebudú ľutovať, ak prídu. Naposledy bola hala plná,“ informoval Guniš.

Mládež ma vstup zdarma

Festival bojových umení sa uskutoční v piatok 3. októbra od 19.30 hod. Hala bude pre verejnosť otvorená od 19.00 hod., predaj lístkov je však naplánovaný už od 17.30 hod. Predpokladaný koniec akcie je o 21.00 hod. „Cena jedného lístka sú tri eurá. Myslím si, že to nie je zaťažujúca suma a navyše vstupné platí len pre dospelých a deti od 15 rokov, čo znamená, že deti a mládež do 15 rokov a dôchodcovia, majú vstup zdarma,“ ukončil Eduard Guniš.

TRNAVSKÉ KLUBY, KTORÉ SA PREDSTAVIA:

Aikido dojo Trnava
Karate klub Slovšport Trnava

Judo Club AŠK Slávia Trnava

Taekwondo klub Trnava

Klub bojových umení Plachtiaci orol

Bojové umenie Wing Tsun Trnava

CBŠ Perun Gym Trnava

festivaltt-r163_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.