Ochranca a pomocník v online svete

Trávi vaše dieťa dosť času na internete a obávate sa, že jeho online život nemáte dostatočne pod kontrolou? Zrejme sa nemýlite.

Podľa odborníkov iba málo rodičov rieši riziká, ktoré online svet prináša. Nevhodný obsah, závislosť, anonymita online priestoru či dokonca kyberšikanovanie sú pritom viac než aktuálne. Ako tomu predchádzať? Predovšetkým vysvetliť a diskutovať. Existuje však aj praktická pomôcka. Orange má v rámci svojej osvetovej kampane e-deti pre rodičov aj tip na praktickú aplikáciu, ktorá pomáha bojovať s nástrahami virtuálneho sveta. Služba Norton Family od Symantecu bez ohľadu na miesto a čas umožňuje rodičom dohodnúť si pravidlá a mať prehľad o tom, čo deti v mobiloch alebo tabletoch sledujú. Ponúka mnohé účinné nástroje, ktoré pomáhajú chrániť deti v online svete.

Viac na www.orange.sk/nortonfamily alebo www.edeti.sk.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.