Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Zabíjate čas s cenovými ponukami?

Cenové ponuky potrebujete pre svoje podnikanie, je však ich tvorba efektívna? Existuje spôsob, ako ušetríte pri ich tvorbe čas a vaši zákazníci získajú viac. Aj takto zvýšite svoje predaje.

Možno ste aj vy jeden z podnikateľov, ktorí si večer po celom dni, kedy sa snažil vyriešiť množstvo povinností, administratívy a samozrejme zarobiť peniaze, sadne k počítaču, aby pripravil cenové ponuky pre svojich zákazníkov.

Možno sa aj vy pýtate, či by to za vás nemohol urobiť niekto iný. Lenže vypracovanie cenovej ponuky je dôležitá činnosť, ktorá ovplyvňuje vaše budúce príjmy a je zadarmo… Denne ich vytvoríte niekoľko, pričom mnohé sú také, kde si zákazník nechal vypracovať aj päť po všetkých konkurentoch z okolia a chce si jednoducho vybrať to najlepšie pre neho.

Možno by vám pomohlo aspoň to, keby ste ponuky mohli vytvoriť rýchlo a boli pekné. Aby ste nad nimi nesedeli denne štyri hodiny, ale iba pár minút.

Už žiadne možno! Riešenie existuje! Je naozaj jednoduché, rýchle a vaše ponuky budú pekné a pre vašich zákazníkov prehľadné.

Vytvorili sme pre vás program, ktorý si neinštalujete, pripojíte sa pomocou internetu - z práce, domu, u zákazníka cez počítač, mobil či tablet. Ľahko a rýchlo v ňom vytvoríte cenovú ponuku, nájdete takú, ktorú ste pre zákazníka vytvorili pred rokom, preceníte, vytlačíte, odošlete e-mailom a zostane vám čas…

Chce to iba začať a to je také jednoduché ako celý program. Stačí kliknúť na www.offeris.com/sk, vytvoriť si súšobnú registráciu na 14 dní zadarmo a môžete začať pracovať.

Používatelia systému Offeris po celom svete v ňom vytvorili viac ako 565 tisíc cenových ponúk. Majú na to len jediný dôvod. Nechcú stále riešiť to úvodné MOŽNO.

Je tu ešte jeden dôvod, prečo používať Offeris. Profesionálne pripravená cenová ponuka má pre vašich zákazníkov takú váhu, že rastie aj vaša šanca uspieť v konkurenčnom boji.

offeris

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.