Zabíjate čas s cenovými ponukami?

Cenové ponuky potrebujete pre svoje podnikanie, je však ich tvorba efektívna? Existuje spôsob, ako ušetríte pri ich tvorbe čas a vaši zákazníci získajú viac. Aj takto zvýšite svoje predaje.

Možno ste aj vy jeden z podnikateľov, ktorí si večer po celom dni, kedy sa snažil vyriešiť množstvo povinností, administratívy a samozrejme zarobiť peniaze, sadne k počítaču, aby pripravil cenové ponuky pre svojich zákazníkov.

Možno sa aj vy pýtate, či by to za vás nemohol urobiť niekto iný. Lenže vypracovanie cenovej ponuky je dôležitá činnosť, ktorá ovplyvňuje vaše budúce príjmy a je zadarmo… Denne ich vytvoríte niekoľko, pričom mnohé sú také, kde si zákazník nechal vypracovať aj päť po všetkých konkurentoch z okolia a chce si jednoducho vybrať to najlepšie pre neho.

Možno by vám pomohlo aspoň to, keby ste ponuky mohli vytvoriť rýchlo a boli pekné. Aby ste nad nimi nesedeli denne štyri hodiny, ale iba pár minút.

Už žiadne možno! Riešenie existuje! Je naozaj jednoduché, rýchle a vaše ponuky budú pekné a pre vašich zákazníkov prehľadné.

Vytvorili sme pre vás program, ktorý si neinštalujete, pripojíte sa pomocou internetu - z práce, domu, u zákazníka cez počítač, mobil či tablet. Ľahko a rýchlo v ňom vytvoríte cenovú ponuku, nájdete takú, ktorú ste pre zákazníka vytvorili pred rokom, preceníte, vytlačíte, odošlete e-mailom a zostane vám čas…

Chce to iba začať a to je také jednoduché ako celý program. Stačí kliknúť na www.offeris.com/sk, vytvoriť si súšobnú registráciu na 14 dní zadarmo a môžete začať pracovať.

Používatelia systému Offeris po celom svete v ňom vytvorili viac ako 565 tisíc cenových ponúk. Majú na to len jediný dôvod. Nechcú stále riešiť to úvodné MOŽNO.

Je tu ešte jeden dôvod, prečo používať Offeris. Profesionálne pripravená cenová ponuka má pre vašich zákazníkov takú váhu, že rastie aj vaša šanca uspieť v konkurenčnom boji.

offeris

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh