Kylie Minogue - iTunes festival, London 2014

Kylie v pondelok 29. septembra odpálila 90 minútové dychberúce vystúpenie na iTunes festivale v londýnskom Roundhouse.

Kylie Minogue predviedla v Londýne ohromujúcu šou!

Kylie, ktorá o necelé tri týždne vystúpi v slovenskej metropole - http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue , v pondelok 29.septembra odpálila 90 minútové dych berúce vystúpenie na iTunes festivale v londýnskom Roundhouse. Doslova dostala do varu všetkých prítomných divákov, keď s gráciou perfektne odspievala a odtancovala v sprievode sexy tanečníc v provokatívnych outfitoch zmes jej hitov cez Cant Get You Out Of My Head, Love At first Sight, či Wow až po skladbu Slow. Práve pri poslednej spomínanej bola celá sála doslova v hystérii.

Fanúšikovia aj kritici boli unesení – obrazne aj doslova. Elektrizujúca šou Kylie Minogue dokázala, že Kylie je stále rovnako úžasná práve pre jej schopnosť ostať sama sebou a zas a znova ponúkať fanúšikom to, na čo sú u nej zvyknutí – bezchybnú šou, nabitú hitmi, plnú prekvapení. Jej koncert v Roundhouse bol majstrovským kusom v popovom perfekcionizme.

Pozrite si záznam koncertu tu: https://www.youtube.com/watch?v=bEM02oSP2nc

Vstupenky na bratislavský koncert Kylie Minogue http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/buy

Ďalšie info: www.xl.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.