Kylie Minogue - iTunes festival, London 2014

Kylie v pondelok 29. septembra odpálila 90 minútové dychberúce vystúpenie na iTunes festivale v londýnskom Roundhouse.

Kylie Minogue predviedla v Londýne ohromujúcu šou!

Kylie, ktorá o necelé tri týždne vystúpi v slovenskej metropole - http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue , v pondelok 29.septembra odpálila 90 minútové dych berúce vystúpenie na iTunes festivale v londýnskom Roundhouse. Doslova dostala do varu všetkých prítomných divákov, keď s gráciou perfektne odspievala a odtancovala v sprievode sexy tanečníc v provokatívnych outfitoch zmes jej hitov cez Cant Get You Out Of My Head, Love At first Sight, či Wow až po skladbu Slow. Práve pri poslednej spomínanej bola celá sála doslova v hystérii.

Fanúšikovia aj kritici boli unesení – obrazne aj doslova. Elektrizujúca šou Kylie Minogue dokázala, že Kylie je stále rovnako úžasná práve pre jej schopnosť ostať sama sebou a zas a znova ponúkať fanúšikom to, na čo sú u nej zvyknutí – bezchybnú šou, nabitú hitmi, plnú prekvapení. Jej koncert v Roundhouse bol majstrovským kusom v popovom perfekcionizme.

Pozrite si záznam koncertu tu: https://www.youtube.com/watch?v=bEM02oSP2nc

Vstupenky na bratislavský koncert Kylie Minogue http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/buy

Ďalšie info: www.xl.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.