Kylie Minogue - iTunes festival, London 2014

Kylie v pondelok 29. septembra odpálila 90 minútové dychberúce vystúpenie na iTunes festivale v londýnskom Roundhouse.

Kylie Minogue predviedla v Londýne ohromujúcu šou!

Kylie, ktorá o necelé tri týždne vystúpi v slovenskej metropole - http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue , v pondelok 29.septembra odpálila 90 minútové dych berúce vystúpenie na iTunes festivale v londýnskom Roundhouse. Doslova dostala do varu všetkých prítomných divákov, keď s gráciou perfektne odspievala a odtancovala v sprievode sexy tanečníc v provokatívnych outfitoch zmes jej hitov cez Cant Get You Out Of My Head, Love At first Sight, či Wow až po skladbu Slow. Práve pri poslednej spomínanej bola celá sála doslova v hystérii.

Fanúšikovia aj kritici boli unesení – obrazne aj doslova. Elektrizujúca šou Kylie Minogue dokázala, že Kylie je stále rovnako úžasná práve pre jej schopnosť ostať sama sebou a zas a znova ponúkať fanúšikom to, na čo sú u nej zvyknutí – bezchybnú šou, nabitú hitmi, plnú prekvapení. Jej koncert v Roundhouse bol majstrovským kusom v popovom perfekcionizme.

Pozrite si záznam koncertu tu: https://www.youtube.com/watch?v=bEM02oSP2nc

Vstupenky na bratislavský koncert Kylie Minogue http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/buy

Ďalšie info: www.xl.sk

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.