Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Rozumný dizajn

Objavte čaro spojenia nadčasového dizajnu, dostupnosti a životnej vitality, ktorá srší z každého kúsku nábytku. Už aj v Bratislave nájdete novučičký showroom talianskej značky Calligaris.

V dnešnom svete sú skutočné hodnoty vzácne. Všetko je prchavé, premenlivé, nestále a chaotické. Náš domov by mal byť preto synonymom pokoja, oázou, kde sa ukryjeme pred stresom všedných dní. Zariaďte si ho niečím hodnotným, niečím, čo má v sebe dušu, čoho dizajn vychádza zo šikovných rúk skutočných nábytkárskych majstrov z minulého storočia.

mg7972-r459_res.jpg

Viac ako 20 rokov vyberá to najlepšie pre vás sieť obchodných domov a štúdií DOMOSS. Kuchynské a kúpeľňové štúdio DOMOSS na Galvaniho ulici v Bratislave ponúka výber toho najlepšieho zo svetového dizajnu. Sedem nových exkluzívne zariadených kuchýň značky Sykora a 20 nových kúpeľňových kójí v rôznych štýloch privítalo novú posilu, galériu talianskej značky Calligaris. Jedinečný koncept exkluzívneho talianskeho interiérového nábytku so širokým sortimentom jedálenských stolov, stoličiek, barových stoličiek, sedačiek, servírovacích stolíkov, dizajnových lámp a štýlových doplnkov predstavuje najnovšie trendy a vychytávky v zariaďovaní domácností. Iba v našej galérii Calligaris nájdete nábytok usporiadaný do útulných farebne zladených konceptov. Nechajte sa inšpirovať ako by to mohlo vyzerať aj u vás doma.

mg7933-r441_res.jpg

Technológie s tradíciou

Viac ako 90 rokov sa Calligaris formoval do podoby, v akej ho poznáme dnes. Keď v roku 1923 Antonio Calligaris otvoril svoj malý biznis v Taliansku, netušil, že už jedna z jeho prvotín urobí dieru do sveta. Tradičná stolička Marocca s precíznym dreveným rámom a ručne vpletaným sedákom v prírodných farbách predstavovala symbiózu nábytkárskeho umenia a funkčnosti. Ekonomický rozmach o štyridsať rokov neskôr, zavedenie nových technológií a pridŕžanie sa rodinnej filozofie firmy, premenili značku Calligaris na synonymum kvalitných produktov s dušou.

mg7988-r723_res.jpg

V ponuke Calligaris si zariadite celú svoju domácnosť. Prepracovaný jedálenský nábytok, pohovky, stoly, stoličky, postele aj osvetlenie a doplnky. Z ich štýlu vyžaruje harmónia a pohodlie, ktoré vás pozývajú vyskúšať ich. Pozvite ich k sebe domov.

Súhra detailov

Rozumný dizajn predstavuje harmóniu medzi technikou a estetikou, rozumom a emóciou, tvarom a pohodlím. Skúsenosti dizajnérov Calligaris pretavuje do nábytku, ktorý je očarujúci, funkčný, nadčasový a vyrobený s použitím najkvalitnejších materiálov a najnovších technológií. Jednoduchosť je pridaná hodnota. Dizajnéri sa hrajú s farebnými kombináciami, vyhýbajú sa masovosti.

mg7979-r451_res.jpg

Využite nábytok Calligaris na vyjadrenie svojej osobnosti. Ukážte, kto v skutočnosti ste, aký je váš domov, ako si viete vychutnať život a záleží vám na maličkostiach. Veď z nich sa skladá celý svet. Objavte galériu Calligaris v novom showroome DOMOSS Kuchyne a kúpeľne na Galvaniho ulici v Bratislave. Viac info nájdete na www.domosskuchyne.sk.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.