Rodinné domy v Devíne skolaudované, bývajte ihneď

Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín.

mf140910zelene-terasy-devin00681000-r425_res.jpgBRATISLAVA 2. októbra - Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy a čaká už len kým sa nasťahujete. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na pokojnej ulici na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín. Moderná terasovitá architektúra domov prirodzene rešpektuje terén. Štvorizbový rodinný dom môže byť váš už za 319 800 eur s DPH.

"Bývanie na Zelených terasách má všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy. Súčasťou domov je príprava na krb, ktorý vytvorí v obývačke príjemnú rodinnú atmosféru. Veľkou výhodou domov bude energeticky šetrnejšia prevádzka," informuje Katarína Krajňáková hovorkyňa spoločnosti J&T REAL ESTATE, ktorá je developerom projektu.

Krásny život v Devíne
Mestská časť Devín, v ktorej žije v súčasnosti približne 1100 obyvateľov, je známa nielen skvostným prírodným prostredím, bohatými možnosťami športového vyžitia a vychýreným ríbezľovým vínom. V Devíne nájdete škôlku i kvalitnú školu s bilingválnym vyučovaním anglického jazyka. Funguje tam skautský i archeologický krúžok. Každoročne sa v mestskej časti konajú vinárske slávnosti, slávnosti predvianočného pečenia, cyklistické a stolnotenisové akcie. Devín je jednoducho ideálnym miestom pre váš rodinný život.

V ponuke aj pozemkymf140910zelene-terasy-devin0003-hdr31000-r123_res.jpg
J&T REAL ESTATE ponúka v lokalite Zelené terasy Devín aj pozemky určené na individuálnu výstavbu rodinných domov. V ponuke je v súčasnosti 19 voľných pozemkov a záujemcovia o bývanie v srdci prírody a pritom neďaleko od mesta majú teraz možnosť využiť ponuku 15-percentného cenového zvýhodnenia.

Výhodné financovanie
ZELENÉ TERASY DEVÍN ponúkajú zvýhodnené podmienky financovania, ktoré zahŕňajú napríklad možnosť prefinancovať 100% kúpnej ceny, oslobodenie alebo zníženie niektorých poplatkov a výhodnejšiu úrokovú sadzbu. Stačí si už len vybrať.

Viac informácií získate na telefónnom čísle 0911 896 512 alebo na stránke www.zeleneterasy.sk.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch