Rodinné domy v Devíne skolaudované, bývajte ihneď

Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín.

mf140910zelene-terasy-devin00681000-r425_res.jpgBRATISLAVA 2. októbra - Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy a čaká už len kým sa nasťahujete. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na pokojnej ulici na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín. Moderná terasovitá architektúra domov prirodzene rešpektuje terén. Štvorizbový rodinný dom môže byť váš už za 319 800 eur s DPH.

"Bývanie na Zelených terasách má všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy. Súčasťou domov je príprava na krb, ktorý vytvorí v obývačke príjemnú rodinnú atmosféru. Veľkou výhodou domov bude energeticky šetrnejšia prevádzka," informuje Katarína Krajňáková hovorkyňa spoločnosti J&T REAL ESTATE, ktorá je developerom projektu.

Krásny život v Devíne
Mestská časť Devín, v ktorej žije v súčasnosti približne 1100 obyvateľov, je známa nielen skvostným prírodným prostredím, bohatými možnosťami športového vyžitia a vychýreným ríbezľovým vínom. V Devíne nájdete škôlku i kvalitnú školu s bilingválnym vyučovaním anglického jazyka. Funguje tam skautský i archeologický krúžok. Každoročne sa v mestskej časti konajú vinárske slávnosti, slávnosti predvianočného pečenia, cyklistické a stolnotenisové akcie. Devín je jednoducho ideálnym miestom pre váš rodinný život.

V ponuke aj pozemkymf140910zelene-terasy-devin0003-hdr31000-r123_res.jpg
J&T REAL ESTATE ponúka v lokalite Zelené terasy Devín aj pozemky určené na individuálnu výstavbu rodinných domov. V ponuke je v súčasnosti 19 voľných pozemkov a záujemcovia o bývanie v srdci prírody a pritom neďaleko od mesta majú teraz možnosť využiť ponuku 15-percentného cenového zvýhodnenia.

Výhodné financovanie
ZELENÉ TERASY DEVÍN ponúkajú zvýhodnené podmienky financovania, ktoré zahŕňajú napríklad možnosť prefinancovať 100% kúpnej ceny, oslobodenie alebo zníženie niektorých poplatkov a výhodnejšiu úrokovú sadzbu. Stačí si už len vybrať.

Viac informácií získate na telefónnom čísle 0911 896 512 alebo na stránke www.zeleneterasy.sk.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen