Rodinné domy v Devíne skolaudované, bývajte ihneď

Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín.

mf140910zelene-terasy-devin00681000-r425_res.jpgBRATISLAVA 2. októbra - Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy a čaká už len kým sa nasťahujete. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na pokojnej ulici na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín. Moderná terasovitá architektúra domov prirodzene rešpektuje terén. Štvorizbový rodinný dom môže byť váš už za 319 800 eur s DPH.

"Bývanie na Zelených terasách má všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy. Súčasťou domov je príprava na krb, ktorý vytvorí v obývačke príjemnú rodinnú atmosféru. Veľkou výhodou domov bude energeticky šetrnejšia prevádzka," informuje Katarína Krajňáková hovorkyňa spoločnosti J&T REAL ESTATE, ktorá je developerom projektu.

Krásny život v Devíne
Mestská časť Devín, v ktorej žije v súčasnosti približne 1100 obyvateľov, je známa nielen skvostným prírodným prostredím, bohatými možnosťami športového vyžitia a vychýreným ríbezľovým vínom. V Devíne nájdete škôlku i kvalitnú školu s bilingválnym vyučovaním anglického jazyka. Funguje tam skautský i archeologický krúžok. Každoročne sa v mestskej časti konajú vinárske slávnosti, slávnosti predvianočného pečenia, cyklistické a stolnotenisové akcie. Devín je jednoducho ideálnym miestom pre váš rodinný život.

V ponuke aj pozemkymf140910zelene-terasy-devin0003-hdr31000-r123_res.jpg
J&T REAL ESTATE ponúka v lokalite Zelené terasy Devín aj pozemky určené na individuálnu výstavbu rodinných domov. V ponuke je v súčasnosti 19 voľných pozemkov a záujemcovia o bývanie v srdci prírody a pritom neďaleko od mesta majú teraz možnosť využiť ponuku 15-percentného cenového zvýhodnenia.

Výhodné financovanie
ZELENÉ TERASY DEVÍN ponúkajú zvýhodnené podmienky financovania, ktoré zahŕňajú napríklad možnosť prefinancovať 100% kúpnej ceny, oslobodenie alebo zníženie niektorých poplatkov a výhodnejšiu úrokovú sadzbu. Stačí si už len vybrať.

Viac informácií získate na telefónnom čísle 0911 896 512 alebo na stránke www.zeleneterasy.sk.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.