Elixír lásky

Black XS Potion pre ňu a pre neho

Paco Rabanne ponúka na trhu od februára 2014 novú edíciu vôní z radu Black XS pre dámy aj pánov pod názvom XS Potion. Zámerom bolo vytvoriť ozajstné elixíry pravej lásky pretavenej do flakónu tak tajomného, akým Potion je. Čierna farba zosobňuje tajomno a záhadnosť a červená pečať originalitu a značku.

Kompozíciu dámskej vône otvárajú akordy grepfruitu, ktoré nasledujú Baccara ruže a netradičné ružové čemerice. Základ je tvorený čiernym santalovým drevom a ambrou.

Pánska varianta je zvolená takisto netradičnými akordami bobúl jalovca, horkým absinthom, kašmírovým drevom a labdanom. Aby toho nebolo málo, vaše zmysly opijú kvapky rumu v pozadí vône.

Paco Rabanne sa vždy snaží o to, aby vône boli niečim zaujímavé, či už názvom ako Million alebo flakónom, ktorý je plný lesku alebo v tomto prípade záhadnosti.

Zvolenými netradičnými kompozíciami vône sľubujú výnimočnosť a originalitu, a preto ak chcete skúsiť niečo čo sa vymyká priemeru, máte práve šancu. Potion v preklade znamená čarovný lektvár, ktorý možno do vášho života pritiahne to, čo si najviac želáte…

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.