Vo Zvolene zaparkujete aj zadarmo – pri Europa shopping center

Za posledné roky sme si zvykli na to, že parkovanie je problém. Na sídliskách je to večer zúfalé, zaparkovať pri vlastnom vchode je malý zázrak. Keď ideme do práce alebo do mesta nakúpiť, hľadáme možnosť zaparkovať. Takmer v každom väčšom meste sa dá, ale nie zadarmo. Parkovanie nás stojí peniaze. V snahe ušetriť nejaké to „euríčko“ mnohí parkujú kade tade. Veľakrát sa to končí „pozdravom“ od mestskej polície.

Vo Zvolene už takýto problém nemajú. Investori VAV invest a Ingsteel zabezpečili pre Zvolenčanov parkovanie v projekte Europa shopping center na vonkajších parkoviskách bezplatne.

Prvá fáza výstavby Európy SC Zvolen priniesla 710 parkovacích miest. 160 je v podzemí nákupného centra je spoplatnených  po 2 hodinách a 550 bezplatných parkovacích miest je priamo pred obchodným centrom, prakticky na námestí. Takže každý, kto si potrebuje vo Zvolene v meste niečo vybaviť,  má o bezplatné a pohodlné parkovanie postarané.

Europa SC Zvolen bola slávnostne otvorená 1.6.2012. A hneď sa stala obľúbeným miestom nielen pre Zvolenčanov. Viac ako 50 obchodov do dnešných dní do zvolenského nákupného centra prilákali bezmála 7,5 mil. návštevníkov. Investor VAV invest už má pripravenú výstavbu druhej časti, ktorá prinesie ešte viac možností na relax a nakupovanie.

www.europazv.sk

pri europa shopping center vo zvolene nájdete 550 bezplatných vonkajších parkovacích miest (zdroj: vav invest)

výstavba druhej časti europa shopping center vo zvolene je pripravená. do zvolena prinesie ešte viac priestoru na relax a nakupovanie (zdroj: vav invest)

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana