Utorok, 10. december, 2019 | Meniny má Radúz

Študenti personálneho manažmentu ukončili letnú stáž

Dvaja vybraní študenti z Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Bc. Marcela Olahová a Bc. Juraj Hrdý, trávili letné prázdniny na...

Dvaja vybraní študenti z Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Bc. Marcela Olahová a Bc. Juraj Hrdý, trávili letné prázdniny na odbornej stáži v spoločnosti AU Optronics, ktorá im poskytla možnosť zvýšiť svoje zručnosti a uplatniteľnosť na trhu práce v oblasti ľudských zdrojov a personálneho manažmentu.

img0565-r466_res.jpg

Študentka Bc. Marcela Olahová vykonávala stáž na oddelení ľudských zdrojov, kde v rámci prioritných úloh zisťovala možnosti zefektívnenia výberového procesu pomocou rôznych testov a zúčastňovala sa samotných výberových procesov uchádzačov do zamestnania a následne ich hodnotenia. Hlavnou témou stáže študenta Bc. Juraja Hrdého bolo hodnotenie zamestnancov ako motivačný nástroj podniku, kde sa zameral hlavne na mzdy zamestnancov, metódy hodnotenia a odmeňovania zamestnancov, ale aj nástroje pre motiváciu.

img0589-r242_res.jpg

Stáž študentov končila prezentáciou hlavných výstupov pracovných aktivít uskutočňovaných v spoločnosti AU Optronics. Prezentácia výstupov oboch študentov sa konala  za účasti zástupcov vedenia pobočky AU Optronics v Trenčíne: Chu-Ko Lai - riaditeľa spoločnosti, PaedDr. Miroslava Šagáta - vedúceho personálneho oddelenia, Ing. Sylvii Barincovej a Ing. Anny Žilkovej a zástupcov vedenia Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov: prodekanky Ing. Adriany Grenčíkovej, PhD. a prodekanky PhDr. Jany Špankovej, PhD.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

ŠKODA AUTO Slovensko vysadila v Petržalke stromovú alej

Výsadba stromovej aleje v Petržalke je ukončená.

Zamestnanci ŠKODA AUTO SLOVENSKO priložili ruku k dielu a v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta Slovenska Bratislavy sadili stromy na Starohájskej ulici v Petržalke.

Predíďte úniku dokumentov. Označkujte ich

V dobe elektronických dokumentov je odhalenie ich úniku a prevencia proti nemu zložitejšia.

Nákup darčekov môže byť tento týždeň výhodnejší

Váš vianočný rozpočet sa nemusí bezpodmienečne zrútiť ako domček z kariet.