Rektor privítal prvákov na Trenčianskej univerzite

Štúdium na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne a zámery našej Alma mater osobne priblížil študentom prvých ročníkov aj rektor doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. na...

Štúdium na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne a zámery univerzity osobne priblížil študentom prvých ročníkov aj rektor doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. na neformálnom stretnutí v pondelok 6. októbra 2014. V priestoroch Študentského centra TnUAD tak dostali prváci príležitosť spoznať nášho rektora a získať dôležité informácie z prvej ruky.

img0825-r992_res.jpg

Študentom najskôr priblížil aktuálne výzvy univerzity pre akademický rok 2014/2015 a informoval ich o pôsobení univerzity a jej súčastí. Rektor prezentoval prvákom možnosti on-line vzdelávania, ako sa zapojiť do národného projektu a časť štúdia vykonávať v podnikovej praxi i možnosti trávenia voľného času mimoškolskými aktivitami. Najviac sa im však páčil vývoj mobilnej aplikácie, prostredníctvom ktorej sa zo svojich mobilných telefónov v krátkom čase dostanú k aktuálnym informáciám o štúdiu a dianí na univerzite. Následne sa prihovoril prvákom a pýtal sa na ich prvé dojmy z našej univerzity a zo štúdia.

img0830-r250_res.jpg

„Chceli by sme univerzitu priblížiť čo najviac študentom. Poskytovať im podmienky na štúdium, ktoré im život na univerzite čo najviac uľahčia a spríjemnia. Kvalita poskytovaného vzdelávania a služieb študentom je pre nás veľmi dôležitá. Musíte byť náročný na seba, ale aj na nás. Preto sa pýtam Vás, ako nových študentov, aké boli Vaše očakávania pred nástupom do štúdia na našu univerzitu, a ako sa naplnili.“

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.