Kylie Minogue - odvoz autobusom na koncert z 18 miest SR

Odvezte sa za svojou hviezdou! Autobusom z vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Odvezte sa za svojou hviezdou

Bratislava, 8.10.2014

Koncert megahviezdy Kylie Minogue v Bratislave ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue ) sa uskutoční už o necelé dva týždne. Ak sa stále neviete rozhodnúť, či ísť alebo neísť a v hlave Vám vŕta, ako sa na koncert dostať, máme pre Vás jednoduché riešenie. Máte možnosť zakúpiť si spiatočný cestovný lístok a odviezť sa za svojou hviezdou

autobusom z Vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Využite túto jedinečnú možnosť dopraviť sa autobusmi z 18 miest v rámci všetkých krajov Slovenska. Cestovný lístok si môžete kúpiť priamo na stránke www.xl.sk ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava ). Špeciálne cestovné lístky sú vo zvýhodnených cenách. Výhodou je, že ako návštevník koncertu sa pohodlne a bezpečne doveziete k miestu koncertu a po koncerte zase nastúpite na rovnakom mieste do autobusu smerom domov. Z pohľadu zákazníka tak nemusíte riešiť čas najbližšieho spojenia, prestupovanie na MHD v Bratislave alebo dovoz taxíkom priamo k hale. Zoznam miest a zastávok môžete vidieť na stránke http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava .

Vystúpenie Kylie Minogue, to nie je obyčajný koncert. Čaká na Vás šou plná tanca, úžasných kostýmov, ale hlavne výbornej hudby v podaní, malej veľkej ženy Kylie Minogue, ktorú obdivuje celý svet.

Všetky potrebné informácie k doprave na koncerte nájdete na www.xl.sk

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.