Kylie Minogue - odvoz autobusom na koncert z 18 miest SR

Odvezte sa za svojou hviezdou! Autobusom z vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Odvezte sa za svojou hviezdou

Bratislava, 8.10.2014

Koncert megahviezdy Kylie Minogue v Bratislave ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue ) sa uskutoční už o necelé dva týždne. Ak sa stále neviete rozhodnúť, či ísť alebo neísť a v hlave Vám vŕta, ako sa na koncert dostať, máme pre Vás jednoduché riešenie. Máte možnosť zakúpiť si spiatočný cestovný lístok a odviezť sa za svojou hviezdou

autobusom z Vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Využite túto jedinečnú možnosť dopraviť sa autobusmi z 18 miest v rámci všetkých krajov Slovenska. Cestovný lístok si môžete kúpiť priamo na stránke www.xl.sk ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava ). Špeciálne cestovné lístky sú vo zvýhodnených cenách. Výhodou je, že ako návštevník koncertu sa pohodlne a bezpečne doveziete k miestu koncertu a po koncerte zase nastúpite na rovnakom mieste do autobusu smerom domov. Z pohľadu zákazníka tak nemusíte riešiť čas najbližšieho spojenia, prestupovanie na MHD v Bratislave alebo dovoz taxíkom priamo k hale. Zoznam miest a zastávok môžete vidieť na stránke http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava .

Vystúpenie Kylie Minogue, to nie je obyčajný koncert. Čaká na Vás šou plná tanca, úžasných kostýmov, ale hlavne výbornej hudby v podaní, malej veľkej ženy Kylie Minogue, ktorú obdivuje celý svet.

Všetky potrebné informácie k doprave na koncerte nájdete na www.xl.sk

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.