Kylie Minogue - odvoz autobusom na koncert z 18 miest SR

Odvezte sa za svojou hviezdou! Autobusom z vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Odvezte sa za svojou hviezdou

Bratislava, 8.10.2014

Koncert megahviezdy Kylie Minogue v Bratislave ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue ) sa uskutoční už o necelé dva týždne. Ak sa stále neviete rozhodnúť, či ísť alebo neísť a v hlave Vám vŕta, ako sa na koncert dostať, máme pre Vás jednoduché riešenie. Máte možnosť zakúpiť si spiatočný cestovný lístok a odviezť sa za svojou hviezdou

autobusom z Vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Využite túto jedinečnú možnosť dopraviť sa autobusmi z 18 miest v rámci všetkých krajov Slovenska. Cestovný lístok si môžete kúpiť priamo na stránke www.xl.sk ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava ). Špeciálne cestovné lístky sú vo zvýhodnených cenách. Výhodou je, že ako návštevník koncertu sa pohodlne a bezpečne doveziete k miestu koncertu a po koncerte zase nastúpite na rovnakom mieste do autobusu smerom domov. Z pohľadu zákazníka tak nemusíte riešiť čas najbližšieho spojenia, prestupovanie na MHD v Bratislave alebo dovoz taxíkom priamo k hale. Zoznam miest a zastávok môžete vidieť na stránke http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava .

Vystúpenie Kylie Minogue, to nie je obyčajný koncert. Čaká na Vás šou plná tanca, úžasných kostýmov, ale hlavne výbornej hudby v podaní, malej veľkej ženy Kylie Minogue, ktorú obdivuje celý svet.

Všetky potrebné informácie k doprave na koncerte nájdete na www.xl.sk

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.