Kylie Minogue - odvoz autobusom na koncert z 18 miest SR

Odvezte sa za svojou hviezdou! Autobusom z vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Odvezte sa za svojou hviezdou

Bratislava, 8.10.2014

Koncert megahviezdy Kylie Minogue v Bratislave ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue ) sa uskutoční už o necelé dva týždne. Ak sa stále neviete rozhodnúť, či ísť alebo neísť a v hlave Vám vŕta, ako sa na koncert dostať, máme pre Vás jednoduché riešenie. Máte možnosť zakúpiť si spiatočný cestovný lístok a odviezť sa za svojou hviezdou

autobusom z Vášho mesta pohodlne až ku koncertnej hale a naspäť domov.

Využite túto jedinečnú možnosť dopraviť sa autobusmi z 18 miest v rámci všetkých krajov Slovenska. Cestovný lístok si môžete kúpiť priamo na stránke www.xl.sk ( http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava ). Špeciálne cestovné lístky sú vo zvýhodnených cenách. Výhodou je, že ako návštevník koncertu sa pohodlne a bezpečne doveziete k miestu koncertu a po koncerte zase nastúpite na rovnakom mieste do autobusu smerom domov. Z pohľadu zákazníka tak nemusíte riešiť čas najbližšieho spojenia, prestupovanie na MHD v Bratislave alebo dovoz taxíkom priamo k hale. Zoznam miest a zastávok môžete vidieť na stránke http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/doprava .

Vystúpenie Kylie Minogue, to nie je obyčajný koncert. Čaká na Vás šou plná tanca, úžasných kostýmov, ale hlavne výbornej hudby v podaní, malej veľkej ženy Kylie Minogue, ktorú obdivuje celý svet.

Všetky potrebné informácie k doprave na koncerte nájdete na www.xl.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch