Plyn môže byť túto jeseň lacnejší

Ak sa zákazník rozhodne pre zmenu dodávateľa ešte pred blížiacou sa vykurovacou sezónou, môže ušetriť už túto jeseň.

Každý podnikateľ sa dennodenne zaoberá otázkou, ako znížiť svoje náklady a tým zvyšovať svoj zisk. Platba za plyn predstavuje pre firmy výrazné výdavky. Najmä pri podnikoch, v ktorých sa plyn využíva nielen na kúrenie, ale aj na ohrev vody, či vo výrobných procesoch. Jednou z možností, ako ušetriť, je zmena dodávateľa. ZSE prichádza práve v čase pred blížiacou sa vykurovacou sezónou s výhodnou ponukou pre živnostníkov, malé aj väčšie firmy, v rámci ktorej môžu podnikatelia získať v porovnaní s dominantným dodávateľom až o 26 % nižšie ceny za dodávku plynu.

Zmena dodávateľa je veľmi jednoduchá. ZSE uskutoční všetky potrebné kroky bez nutnosti zásahu zo strany zákazníka, jednoducho a samozrejme bez akéhokoľvek prerušenia dodávok plynu. Dokonca nie sú potrebné ani žiadne technické úpravy, nemení sa potrubie ani plynomer. Zmena sa prejaví iba v nižších účtoch za plyn.

Odoberať elektrinu aj plyn od rovnakej spoločnosti je mimoriadne výhodné, teda nielen pre úsporu, ale aj z hľadiska šetrenia času. Vybavovať všetko pod jednou strechou je efektívnejšie a jednoduchšie. ZSE je otvorená spoločnosť a ponúka zákazníkom možnosť komunikovať svoje požiadavky presne tak, ako im to vyhovuje. „ Aj v dnešnej uponáhľanej dobe sa nájde veľa zákazníkov, ktorí uprednostňujú pred mailovou komunikáciou osobný kontakt. Preto sme upravili otváracie hodiny na ZSE Centrách tak, aby boli prístupné aj mimo štandardnej pracovnej doby. V prípade väčších firiem má zákazník prideleného aj osobného konzultanta, na ktorého sa môže obrátiť  24 hodín denne. Zákazníci oceňujú to, že sa im venuje jeden zamestnanec, ktorý pozná ich situáciu a vie pre nich pripraviť riešenia na mieru nielen v cenovej oblasti, ale aj v oblasti energetického poradenstva a efektívnosti,“ vysvetľuje výhody osobného kontaktu so zákazníkom Ing. Michal Hagendorf, vedúci riadenia predaja v ZSE. Ak ale zákazník uprednostňuje elektronickú komunikáciu, všetko vybaví aj online a tiež „pod jednou strechou“ na adrese plyn@zse.sk.

A prečo sa rozhodnúť pre zmenu dodávateľa plynu ešte dnes? Rýchlym rozhodnutím možno ušetriť hneď dvakrát. Všetci živnostníci, malé, stredné aj veľké firmy majú zo zákona povinnosť zrealizovať aspoň raz ročne revíziu plynových zariadení, ideálne pred zimnou vykurovacou sezónou. Dokonca aj za revíziu zaplatia zákazníci ZSE oproti bežnej trhovej cene až o tretinu menej.

„Nielen výhodnejšia cena, ale aj dôveryhodnosť, stabilita a vysoká úroveň zákazníckej starostlivosti dodávateľa sú atribúty, ktoré sú pre zákazníka čoraz dôležitejšie. Milión zákazníkov a dlhoročné skúsenosti potvrdzujú, že ZSE takýmto dodávateľom je,“ dodáva Ing. Michal Hagendorf.

Viac sa o ponuke dozviete na plyn@zse.sk alebo v ZSE Centre.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.