Tovar z Hej.sk možno vyzdvihovať v takmer 1450 pobočkách

Tovar z Hej.sk možno vyzdvihovať v takmer 1450 pobočkách Slovenskej pošty.

Produkty kúpené prostredníctvom internetového obchodu Hej.sk možno od októbra osobne vyzdvihovať v pobočkách Slovenskej pošty. Jeden z najväčších obchodných portálov na Slovensku vďaka spolupráci so Slovenskou poštou rozšíril počet výdajných miest na 1 450.
Podľa prieskumu, ktorý Hej.sk uskutočnil medzi svojimi zákazníkmi v júni tohto roka, takmer 60 % ľudí nakupujúcich na internete uprednostňuje osobný odber kúpeného tovaru pred iným spôsobom doručenia. K hlavným argumentom pre osobný odber internetového nákupu patrili u väčšiny Slovákov časová flexibilita, možnosť kontroly obsahu balenia, nižšie náklady alebo osobný kontakt s predajcom.

„Veľmi sa nám osvedčili naše predajne Hejhouse, ktoré prevádzkujeme v Bratislave, Zvolene a v Žiline,“ poznamenáva Michal Vala, prevádzkový riaditeľ portálu Hej.sk, a pokračuje: „Hľadali sme preto spoľahlivého partnera, vďaka ktorému by sme mohli počet výdajných miest výrazne zvýšiť. Je logické, že so vzdialenosťou klesá ochota ľudí cestovať za osobným odberom. V prípade Slovenskej pošty sa netreba veľkej vzdialenosti obávať. Prepočítali sme, že každý slovenský občan má teraz výdajné miesto nákupov z Hej.sk v dosahu v priemere do 7 minút od svojho bydliska.“

Výhody doručenia na poštu:
• Zákazníci sa nemusia viazať na kuriéra na určitý čas na adrese doručenia.
• Zásielka počká až 7 kalendárnych dní na zvolenej pošte, kde si ju po predložení dokladu totožnosti počas otváracích hodín pobočky zákazník vyzdvihne.
• 3 dni pred uplynutím odbernej lehoty je zákazníkovi zaslané avízo e-mailom o jej blížiacom sa konci.

„ V októbri ponúkame pre nákupy nad 30 eur odber v pobočkách Slovenskej pošty zadarmo,“ povedal Michal Vala a dodal: „Veľkou výhodou pre internetových predajcov je aj víkendový odber – 4 z 5 ľudí by podľa nášho prieskumu mali radi možnosť vyzdvihnúť si tovar aj cez víkend a 3 zo 4 respondentov by uvítali víkendové doručovanie prepravnými firmami. Vďaka novej spolupráci so Slovenskou poštou budú môcť zákazníci Hej.sk svoje nákupy vyzdvihovať v mnohých lokalitách aj v sobotu.“

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana