Tovar z Hej.sk možno vyzdvihovať v takmer 1450 pobočkách

Tovar z Hej.sk možno vyzdvihovať v takmer 1450 pobočkách Slovenskej pošty.

Produkty kúpené prostredníctvom internetového obchodu Hej.sk možno od októbra osobne vyzdvihovať v pobočkách Slovenskej pošty. Jeden z najväčších obchodných portálov na Slovensku vďaka spolupráci so Slovenskou poštou rozšíril počet výdajných miest na 1 450.
Podľa prieskumu, ktorý Hej.sk uskutočnil medzi svojimi zákazníkmi v júni tohto roka, takmer 60 % ľudí nakupujúcich na internete uprednostňuje osobný odber kúpeného tovaru pred iným spôsobom doručenia. K hlavným argumentom pre osobný odber internetového nákupu patrili u väčšiny Slovákov časová flexibilita, možnosť kontroly obsahu balenia, nižšie náklady alebo osobný kontakt s predajcom.

„Veľmi sa nám osvedčili naše predajne Hejhouse, ktoré prevádzkujeme v Bratislave, Zvolene a v Žiline,“ poznamenáva Michal Vala, prevádzkový riaditeľ portálu Hej.sk, a pokračuje: „Hľadali sme preto spoľahlivého partnera, vďaka ktorému by sme mohli počet výdajných miest výrazne zvýšiť. Je logické, že so vzdialenosťou klesá ochota ľudí cestovať za osobným odberom. V prípade Slovenskej pošty sa netreba veľkej vzdialenosti obávať. Prepočítali sme, že každý slovenský občan má teraz výdajné miesto nákupov z Hej.sk v dosahu v priemere do 7 minút od svojho bydliska.“

Výhody doručenia na poštu:
• Zákazníci sa nemusia viazať na kuriéra na určitý čas na adrese doručenia.
• Zásielka počká až 7 kalendárnych dní na zvolenej pošte, kde si ju po predložení dokladu totožnosti počas otváracích hodín pobočky zákazník vyzdvihne.
• 3 dni pred uplynutím odbernej lehoty je zákazníkovi zaslané avízo e-mailom o jej blížiacom sa konci.

„ V októbri ponúkame pre nákupy nad 30 eur odber v pobočkách Slovenskej pošty zadarmo,“ povedal Michal Vala a dodal: „Veľkou výhodou pre internetových predajcov je aj víkendový odber – 4 z 5 ľudí by podľa nášho prieskumu mali radi možnosť vyzdvihnúť si tovar aj cez víkend a 3 zo 4 respondentov by uvítali víkendové doručovanie prepravnými firmami. Vďaka novej spolupráci so Slovenskou poštou budú môcť zákazníci Hej.sk svoje nákupy vyzdvihovať v mnohých lokalitách aj v sobotu.“

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.