Let's 2014

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne bola jedinou univerzitou zo Slovenska, ktorá sa na tomto významnom medzinárodnom podujatí zúčastnila a prezentovala svoje vedecko-výskumné centrá..

V dňoch 29. septembra až 1. októbra 2014 sa v Bologni (Taliansko) uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia LET'S 2014 - Leading Enabling Technologies for Societal Challanges, ktorá bola organizovaná v rámci talianskeho predsedníctva v Rade Európskej únie. Konferencia bola zameraná predovšetkým na koordináciu a vytváranie vedeckých sietí v rámci programu Európskej Únie pre financovanie výskumu a inovácií HORIZONT 2020.

2-r421_res.jpg

Na konferencii sa zúčastnilo viac ako 1000 delegátov z celého sveta. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne bola jedinou univerzitou zo Slovenska, ktorá sa na tomto významnom medzinárodnom  podujatí zúčastnila a prezentovala svoje vedecko-výskumné centrá.  V zastúpení rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD., bolo pod vedením prorektora pre vedu, výskum a medzinárodné vzťahy TnUAD, prof. Ing. Dušana Galuska, DrSc., predstavené Centrum excelentnosti pre keramiku, sklo a silikátové materiály CEKSIM ako aj Centrum hyperbarickej oxygenoterapie Fakulty zdravotníctva TnUAD.

5-r962_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.