Na atopickú dermatitídu intenzívne

Poznáte to dôverne? Nekonečný pocit svrbenia, ktorý nás budí v noci zo spánku.

Poznáte to dôverne? Nekonečný pocit svrbenia, ktorý nás budí v noci zo spánku.

Pocity pálenia či pnutia, ktoré sú už neznesiteľné.  Či suchosť kože, zápal, drobné ranky. A celé je to pomenované nepríjemnou diagnózou Atopická dermatitída. Týmto ochorením v dnešnej dobe trpí nemalé percento našej populácie a vo veľkom zasahuje aj deti, dokonca novorodencov. Značnú úlohu zohráva dedičnosť. Ďalšími vonkajšími faktormi, ktoré sa podieľajú na vzniku a priebehu atopie sú potravinové a vzduchom šírené alergény, ale aj nevhodná kozmetika, syntetické oblečenie, či psychický stav človeka. Chladné počasie, ktoré nás teraz čaká, je tiež jedným z faktorov, ktoré zhoršujú stav atopie.

Atopická dermatitída je nevyliečiteľné ochorenie, ktoré má niekoľko fáz. Najobľúbenejšou je kľudová fáza, kedy sa cítime dobre, koža je pokojná a prejavy atopie sú minimálne. V tejto fáze je dôležité nezanedbať pravidelné premasťovanie kože vhodnými dermatologickými krémami.  Fázy, kedy sa atopia začne naplno ozývať sú veľmi nepríjemné. Existuje pomoc, ktorá našej pokožke dopraje kľud a zaútočí na atopiu.

Francúzska spoločnosť LABORATOIRE BIODERMA prináša novinku - upokojujúcu, reštrukturalizačnú a zvláčňujúcu starostlivosť aj pre najhoršie stavy atopickej dermatitídy – Atoderm INTENSIVE, ktorý prirodzene a trvale obnovuje zdravú kožnú bariéru. Jeho obrovským benefitom je, že urýchlene zastavuje svrbenie a znižuje potrebu škrabania. Je obohatený o upokojujúce a antibakteriálne zložky, ktoré okamžite upokojujú podráždenú pokožku. Vďaka exkluzívnemu komplexu Lipigenium trvale obnovuje kožnú bariéru. Zamedzuje premnoženiu baktérie Staphylococcus aureus a prenikaniu alergénov, ktoré zhoršujú stav podráždenia pokožky. Po aplikácii Atoderm INTENSIVE  je pokožka čistá, pokojná a hĺbkovo obnovená. Je vhodný aj v kombinácii s kortikoidnou liečbou. Atoderm INTENSIVE je určený pre novorodencov, deti aj dospelých. Vďaka svojim silným účinkom vás zbaví nepríjemností spôsobených atopiou a vráti  vám pokojný spánok a úsmev na pery.

Vaša ATOPIA je aj NAŠE STAROSŤ

Exkluzívne v lekárňach!

www.atoderm.sk

v-texte-r179_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.