Na atopickú dermatitídu intenzívne

Poznáte to dôverne? Nekonečný pocit svrbenia, ktorý nás budí v noci zo spánku.

Poznáte to dôverne? Nekonečný pocit svrbenia, ktorý nás budí v noci zo spánku.

Pocity pálenia či pnutia, ktoré sú už neznesiteľné.  Či suchosť kože, zápal, drobné ranky. A celé je to pomenované nepríjemnou diagnózou Atopická dermatitída. Týmto ochorením v dnešnej dobe trpí nemalé percento našej populácie a vo veľkom zasahuje aj deti, dokonca novorodencov. Značnú úlohu zohráva dedičnosť. Ďalšími vonkajšími faktormi, ktoré sa podieľajú na vzniku a priebehu atopie sú potravinové a vzduchom šírené alergény, ale aj nevhodná kozmetika, syntetické oblečenie, či psychický stav človeka. Chladné počasie, ktoré nás teraz čaká, je tiež jedným z faktorov, ktoré zhoršujú stav atopie.

Atopická dermatitída je nevyliečiteľné ochorenie, ktoré má niekoľko fáz. Najobľúbenejšou je kľudová fáza, kedy sa cítime dobre, koža je pokojná a prejavy atopie sú minimálne. V tejto fáze je dôležité nezanedbať pravidelné premasťovanie kože vhodnými dermatologickými krémami.  Fázy, kedy sa atopia začne naplno ozývať sú veľmi nepríjemné. Existuje pomoc, ktorá našej pokožke dopraje kľud a zaútočí na atopiu.

Francúzska spoločnosť LABORATOIRE BIODERMA prináša novinku - upokojujúcu, reštrukturalizačnú a zvláčňujúcu starostlivosť aj pre najhoršie stavy atopickej dermatitídy – Atoderm INTENSIVE, ktorý prirodzene a trvale obnovuje zdravú kožnú bariéru. Jeho obrovským benefitom je, že urýchlene zastavuje svrbenie a znižuje potrebu škrabania. Je obohatený o upokojujúce a antibakteriálne zložky, ktoré okamžite upokojujú podráždenú pokožku. Vďaka exkluzívnemu komplexu Lipigenium trvale obnovuje kožnú bariéru. Zamedzuje premnoženiu baktérie Staphylococcus aureus a prenikaniu alergénov, ktoré zhoršujú stav podráždenia pokožky. Po aplikácii Atoderm INTENSIVE  je pokožka čistá, pokojná a hĺbkovo obnovená. Je vhodný aj v kombinácii s kortikoidnou liečbou. Atoderm INTENSIVE je určený pre novorodencov, deti aj dospelých. Vďaka svojim silným účinkom vás zbaví nepríjemností spôsobených atopiou a vráti  vám pokojný spánok a úsmev na pery.

Vaša ATOPIA je aj NAŠE STAROSŤ

Exkluzívne v lekárňach!

www.atoderm.sk

v-texte-r179_res.jpg

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh