Byty Košice – Zelená stráň Residential park

Bývajte v krásnom prostredí blízko centra.

Aj vy si môžete vybrať nový byt v Košiciach v tichej lokalite plnej zelene blízko centra mesta. Cenovo dostupné bývanie s výhľadom na mesto či Slanské vrchy očarí i náročných klientov. Bytové domy sú situované v mestskej časti Košická Nová Ves.

KOŠICE. Bývať v prírode, obklopený množstvom zelene v pohodovej atmosfére vidieka so službami mesta už nemusí byť len snom. Spoločnosť NES - PAN & MARADA Development s.r.o. zahajuje výstavbu 10 blokov troch rôznych typov v krásnom prostredí Košickej Novej Vsi. Z tichej Zelenej stráne sa autom dostanete do centra mesta po štvorprúdovej Sečovskej ceste len za 3 minúty, pričom vzdialenosť novostavby od Auparku je 3,5 kilometra.

Rôzne byty na predaj

Pri výstavbe moderných bytov budú použité len kvalitné materiály s dôrazom na dostatočné presvetlenie vášho bývania. Praktické dispozície s metrážou bytov od 45 do 114 m² robia zo Zelenej stráne atraktívne bývanie pre všetkých. Ponúkané sú 2-izbové, 3-izbové, 4-izbové byty, ale aj penthausy. Prakticky riešené byty s dôrazom na premyslené ekonomické dispozičné riešenie sú orientované na všetky svetové strany. Na výber sú byty s terasou alebo balkónom. Do detailov premyslené je aj okolie 5 podlažných blokov. Nájdete v ňom jedinečné jazierko s oddychovou zónou len pre rezidentov a rozmanité detské ihriská. Samozrejmosťou sú vnútorné aj vonkajšie parkovacie miesta.

Dôležité kontakty

Novostavba sa bude realizovať v 3 etapách. V tej prvej developer postaví 5 bytových domov, spolu 94 bytov so 115 parkovacími miestami. Stavebné práce začnú na jar 2015, ukončené budú v zime 2016.

Dohodnite si stretnutie a spoznajte ľudí, ktorí sa postarajú o to, aby ste mali svoje vysnívané bývanie už dnes. Počet bytov je obmedzený. Kontakt 0910 911 010, info@zelenastran.sk, www.zelenastran.sk. Developer je spoločnosť NES - PAN & MARADA Development s.r.o. založená v roku 2007. Zárukou kvalitného bývania sú jej bohaté skúsenosti v oblasti developerstva a aktivity spojené s nehnuteľnosťami. Predajné centrum bytov je v Business centre Košice, Štúrova 27, 04001 Košice.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.