Byty Košice – Zelená stráň Residential park

Bývajte v krásnom prostredí blízko centra.

Aj vy si môžete vybrať nový byt v Košiciach v tichej lokalite plnej zelene blízko centra mesta. Cenovo dostupné bývanie s výhľadom na mesto či Slanské vrchy očarí i náročných klientov. Bytové domy sú situované v mestskej časti Košická Nová Ves.

KOŠICE. Bývať v prírode, obklopený množstvom zelene v pohodovej atmosfére vidieka so službami mesta už nemusí byť len snom. Spoločnosť NES - PAN & MARADA Development s.r.o. zahajuje výstavbu 10 blokov troch rôznych typov v krásnom prostredí Košickej Novej Vsi. Z tichej Zelenej stráne sa autom dostanete do centra mesta po štvorprúdovej Sečovskej ceste len za 3 minúty, pričom vzdialenosť novostavby od Auparku je 3,5 kilometra.

Rôzne byty na predaj

Pri výstavbe moderných bytov budú použité len kvalitné materiály s dôrazom na dostatočné presvetlenie vášho bývania. Praktické dispozície s metrážou bytov od 45 do 114 m² robia zo Zelenej stráne atraktívne bývanie pre všetkých. Ponúkané sú 2-izbové, 3-izbové, 4-izbové byty, ale aj penthausy. Prakticky riešené byty s dôrazom na premyslené ekonomické dispozičné riešenie sú orientované na všetky svetové strany. Na výber sú byty s terasou alebo balkónom. Do detailov premyslené je aj okolie 5 podlažných blokov. Nájdete v ňom jedinečné jazierko s oddychovou zónou len pre rezidentov a rozmanité detské ihriská. Samozrejmosťou sú vnútorné aj vonkajšie parkovacie miesta.

Dôležité kontakty

Novostavba sa bude realizovať v 3 etapách. V tej prvej developer postaví 5 bytových domov, spolu 94 bytov so 115 parkovacími miestami. Stavebné práce začnú na jar 2015, ukončené budú v zime 2016.

Dohodnite si stretnutie a spoznajte ľudí, ktorí sa postarajú o to, aby ste mali svoje vysnívané bývanie už dnes. Počet bytov je obmedzený. Kontakt 0910 911 010, info@zelenastran.sk, www.zelenastran.sk. Developer je spoločnosť NES - PAN & MARADA Development s.r.o. založená v roku 2007. Zárukou kvalitného bývania sú jej bohaté skúsenosti v oblasti developerstva a aktivity spojené s nehnuteľnosťami. Predajné centrum bytov je v Business centre Košice, Štúrova 27, 04001 Košice.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.